Motocross Nyheder

Vi er tilbage i Aulum, hvor de sidste optagelser skal i kassen

Artikel foto: Information inden opstart

Crossbladet er tilbage på Aulum Cross Bane, hvor de gerne skal have de sidste optagelser i kassen, til Pokal eller Hospital.

Vi fik tidligere en snak med hovedforfatteren Maya Ida Ravn, der er en blandt mange bag projektet Pokal eller Hospital, og den første gang vi var med herude, var det en stor oplevelse at være med til. Vi landede i Aulum omkring 09:30, og her summede det allerede med liv i ryttergården, hvor familien Djernis også selv er til stede i denne omgang, og rodede med nogle maskiner. Sidenhen er der dukket to af vores ambassadører op, og en del andre, så der er flere end den første gang, vi var her.

Informationsmøde

Denne søndag 2. juni 2024, blev alle samlet (artikel foto) i en stor rundkreds, hvor produceren Benjamin bød alle velkommen, og forklarede lidt om, hvad der skulle ske. To af kørere er stuntkørere, så deres skuespillere ikke skal ud på en MXér, for det ville være for farligt, og resten kan starte ud med at kigge på. Alle de andre der er dukket op, kan blive plukket ud, og være statister i baggrunden, og ellers træne på mellembanen, når de har lyst. Senere på dagen, så vil der blive lavet nogle sektioner på maxi banen, hvor alle kan køre, og så skal de virke som baggrund på hovedoptagelserne, så man kan se det er på en bane.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Simon Thuesen roder med maskinen
Artikel foto: Forfatter Maya Ida Ravn
Artikel foto: Mathias hygger med Lorenzen

Specielt stativ på Quad

Simon Thuesen og en af folkene bag optagelserne, har brugt en stor del af tiden på at bygge Simon´s Quad lidt om, for den skal kunne køre med et stort kamera bagpå, og vi ved faktisk ikke i skrivende stund, om vi kan afsløre mere om dette, men det spørger vi naturligvis om lidt senere.

Der hygges i krogene

Mens vi sidder i det rullende kontor og skriver lidt, så kan man høre at dem, der er dukket op, hygger sig gevaldigt, snakker og hygger, præcis som det normalt er i en ryttergård, og ved banen. Der er dog lidt anderledes til sådan en optagelse, men så får de jo en anderledes oplevelse.

Billeder og Video

Som altid laver vi et album på Facebook, og smider lidt på Instagram.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Følg med på @crossbladet.dk

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk