Motocross Nyheder

Vi har plusgrader, og de optimistiske kørere pibler frem

Mols Cross Club 2023, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet.dk, Motocross Nyheder
Artikel foto: Træning, Mols Cross Club 2023

Det ser ud til at vinteren har sluppet Danmark i denne omgang, og nu kommer der plusgrader og godt med regn.

Det er ikke længe siden at vi hørte en masse bekymrede forældre snakke om de formentlig ikke nåede meget træningstid i Danmark, inden sæsonen startede op i 2024. Der er fortsat nogle stykker der ikke helt tror på det, for der er ualmindeligt meget frost i jorden på banerne, men også meget sne der skal væk, og sne bliver jo til vand, kombineret med en masse regnvejr, så er det lidt svært at se, hvordan det skal forsvinde, for hvor skal det løbe hen, når det ikke kan trække ned i jorden.

Nogle er meget optimistiske

Fredag eftermiddag 19. januar 2024, der dukkede de første, ret optimistiske kørere frem, og mente helt sikkert at de kunne komme ud og træne på nogle sandbaner, allerede lørdag en uge, men det vil vi nu gerne lige se, før vi tror på det, her hos crossbladet.dk – Altså vi vil lige så gerne afsted, og ud på nogle baner, men vi har lidt svært ved at tro på, at de første baner er klar om en uge.

Mols Cross Club 2023, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet.dk, Motocross Nyheder
Artikel foto: Træning, Mols Cross Club 2023

Regnvejr

Selvom vi hellere end gerne så at der var træning om en uge, så bliver det svært, selv på de mest vilde, sugende sandbaner i Danmark, for udover det meget sne, der skal smelte, så kommer der igen igen, nogle større regnvejr, der naturligvis skal passere vores lille land, med meget nedbør.

Ikke lang tid til marts 2024

Tiden flyver afsted, og om lidt over en måned, helt præcist 9. marts 2024, der køres det første løb på Korskroen, og her er vi noget spændte på at se, hvordan det går.

Vi krydser fingrene for at det hele lykkedes.

Ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk