Motocross Nyheder

Vi har været på rundvisning og til kaffe hos Grimhøj Motocross Klub

Artikel foto: Hygge ved Skovbanen, hos Grimhøj Motocross Klub

Hele sommeren har vi hørt om Grimhøj Motocross Klub, men det har bare ikke passet ind, før mandag eftermiddag.

Mandag 6. November 2023, der passede det hele sammen, og vi kunne smutte en tur omkring Grimhøj Motocross klub, hvor vi henover en stor del af sommeren, har hørt meget godt om klubben. Det er et samlingssted for de unge mennesker, både dem der er vilde med motocross, og dem der bare vil hænge ud, og slappe lidt af, og her har det virkelig et fedt sted.

Der er kommet meget vand

Det kommer nok ikke som den store overraskelse for nogen, at der også er kommet meget vand i Aarhus, og det kunne man bestemt godt se på deres store bane. Den kunne man ikke slippe nogen fri på, så vi besluttede os for at gemme billeder, og omtale heraf, til et senere tidspunkt.

Rundvisning

Vi tøffede lidt rundt, sammen med et par unge mennesker, inden vi blev ledt ind til en gruppe voksne, og kunne stille lidt spørgsmål omkring stedet. Herefter gav Keld os den helt store rundvisning, hvor vi var rundt og se det hele, og det er virkelig nogle fede forhold, de kan tilbyde de unge mennesker.

Klubmaskiner, og egne maskiner

Vi har hørt meget om stedet, men det er langt federe, og vi kan da godt forstå, at de i skrivende stund, har omkring 142 aktive medlemmer, der er fordelt udover dem der kører på klubmaskinerne, og dem der har deres egen maskine, men kan køre der. Det er lidt som en lille motocross by, for de har stort alt hvad der skal til, for at holde det meste kørende, og det er altså lidt specielt.

God kaffe på kanden

Normalt så er det en der hedder Maja, der står for køkkenet, og hun bager kage, og laver mad, altså råhygger om de unge mennesker, der nu kommer på besøg. Vi havde jo hørt at omveje, at der også var god kaffe på kanden hos Grimhøj Motocross Klub, så den skulle vi da smage.

Nu var det jo Maja der kom med kaffen til os, men vi måtte alligevel lige krydstjekke, om det nu også var hende der havde lavet kaffen, denne mandag, og her kunne hun nemt have scoret nogle nemme point, men hun sagde det nok var Keld, der stod bag den. Nu vil vi ikke sige at kaffen Malou lavede på Uhre var ringere, end denne i Grimhøj, men de var lige gode, altså topkarakter herfra crossbladet, og det er lige før at vi kommer igen tirsdag.

Fik lidt ræs i kroppen på skovbanen

Grimhøj Motocross Klub har tre baner, lidt til alle, og på den anden side af vejen (grusvej), der var skovbanen, en omkring 400 meter lang bane, uden hop. En fin teknisk bane, man kan lære meget på, specielt som nybegynder, og her hyggede en flok unge sig, som du kan er par af herunder.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Hygge ved Skovbanen, hos Grimhøj Motocross Klub
Artikel foto: Hygge ved Skovbanen, hos Grimhøj Motocross Klub
Artikel foto: Hygge ved Skovbanen, hos Grimhøj Motocross Klub

Så fik vi hilst på endnu en fra de unge dage

Da vi kom ind til de voksne, så sad der godt nok en, som vi havde en fornemmelse af, vi havde set før, og efter rundvisningen, så kom vi tilbage til det igen. Det skulle altså vise sig af være den gode Reza Fomsgaard, der også var aktiv hos Silkeborg Motor Sport for mange år siden, da vi selv var aktive. Reza har også haft en omgang klubtræning i Silkeborg, denne sommer, så vi fik lige sludret lidt.

Vi skal tilbage igen

Der gemmer sig mange spændende historier i denne klub, og med så kort afstand fra kontoret, så skal vi tilbage igen, og kigge lidt nærmere på det hele. Kaffen trækker naturligvis også lidt, det kommer vi slet ikke udenom, men det er også en helt fin kombination, at arbejde med.

Her finder du frem til klubben

Hjemmesiden – grimhoej.dk

Facebook – Kom til gruppen her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk