Quad Nyheder

Vi tilføjer Quad Nyheder i egen kategori her hos Crossbladet

Keld Vestergaard, Quad #73, Quad, Portræt, hems, uheld, Interview, Crossbladet,
Artikel foto: Keld Vestergaard

Vi syntes der mangler lidt opmærksomhed omkring Quad Cross i landet, og da vi ofte render på dem, så får de også en plads her hos crossbladet, i deres egen kategori.

Quad var noget af det første vi rendte på, da vi åbnede crossbladet, og da de fortsat er en del af motocross verdenen, ligesom pitbike, sidevogn osv, modsat vores unge dage, så vil det være naturligt for os, at give dem plads her på siden. Vi har allerede denne sommer haft mange sjove oplevelser i deres selskab, og vi er sikre på at der vil komme endnu flere, så derfor, var det en nem beslutning.

Hvor skal vi hen du?

Det er et rigtigt godt spørgsmål, men vi tager en dag af gangen, og ser hvordan vi kan klemme Quad med på siden, og indtil videre, så starter vi ud med at poste artiklerne ind i deres egen kategori der hedder quad nyheder, ligesom denne er skrevet i. Som nævnt længere oppe, så støder vi ofte på Quad, hvor de også er en del af forskellige MX Løb, så vi kan jo ikke bare ignorere dem.

Quad kørere er med på lige fod, som alle andre, og kan også findes i nogle af vores portrætter.

Her er alle lige

Crossbladet vil være så neutral som muligt, og her er alle lige, uanset hvad de kører på, hvilke klasser de hører til, om det er Luks, DMU eller DMCU. Vi gør ingen forskel, uanset hvor vi kommer, vi fortæller vores historier, som vi oplever dem, når vi er med til ræs i de forskellige klubber.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk