Motocross Nyheder

Vi var på et hygge visit i Hadsund Motor Klub onsdag aften

Artikel foto: Gunhild Lee Pedersen

Hadsund Motorklub havde klubtræning med Morten Justesen onsdag aften, men vi var på besøg af andre grunde.

Vores ambassadør Aksel Kugelmann, der har hans bedstefar til at køre med rundt til motocross, er blevet opereret, og var atter på benene, så ham skulle vi lige til Hadsund og sige hej til. Jørn (bedstefaren) havde også en nakkekrave som vi skulle have med videre til Silkeborg, og sidst men ikke mindst, så var der også en lille håndfuld at vores ambassadører der skulle træne med Morten.

Hjælpsomheden i ryttergården

Jørn der var med på banen og kigge, må stort set ikke andet end at gå og stå, samt kigge på andre lavet noget, den kommende tid. Det betød at Aksel selv skulle lære at skrue på maskinen, og det også fint, men han farer jo rundt med vennerne, og da der skulle ordnes luftfilter, så hoppede Polle (Melgaards far) til, og klarede dette, med kyndig vejledning af Jørn.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Polle skifter luftfilter
Artikel foto: Pia Kugelmann smører kæde

Lige pludselig kom Gunhild (artikel foto) og spurgte til kædespray, da hun ikke havde fået dette med, og her plejer Jørn jo at træde til. Men ud af det blå, så hoppede Pia ind i kampen (Aksel´s mor) og det kunne da lige klare, så de kan jo godt, når alt kommer til alt.

Hyggeaften

Altså vi har jo set Morten Justesen træne kørere en million gange efterhånden, og kan ikke koge mere suppe på det, men der var en del nye kørere denne aften, der kan nyde godt at hans arbejde med klubben. Selvom der var mange gengangere der deltog, så hyggede de.

Vi tøffede bare rundt og snakkede, og tog lidt billeder, og nogle gange er det også rart med nogle stille dage, inden det går løs i weekenderne, med mange mennesker og ræs.

Billeder og Video

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Billede – Jacob Melgaard og Aksel Kugelmann

Video – Hold 1 – Der trænes starter, øvelse gør mester

Video – Hold 2 – Der trænes starter – Man skal ikke kun høre efter, man skal forstå Morten

Billede – Magnus Strangholt

Video – Sidste halve time med træning (Hold 2)

God fornøjelse.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk