Motocross Nyheder

Westcoast MX Micro & Pit Bike DM 2023 køres i Holstebro 9. Juli

Artikel foto: Mads Lundgaard

Søndag 9. Juli 2023 køres der Westcoast MX Micro & Pitbike DM hos Holstebro Moto Cross Club, og vi er også med.

Holstebro Moto Cross Club som vi besøgte i maj måned 2023, afholder den kommende søndag 9. Juli, Westcoast MX Micro & Pitbike DM 2023. Her er der fokus på de små maskiner, og unge kørere, hvor der dog godt kan være lidt ældre med i Pitbike. Der vil uden tvivl komme en masse spændende ræs denne dag, hvor også vejrudsigten ser lovende ud, med masser af tørvejr.

MX Micro og Pitbike

Hvis man vil tilmelde sig dette event, eller se hvem der kører med, så er der to forskellige tilmeldinger på siden hos DMU, og dem leder vi dig videre til herunder.

Crossbladet er med i Holstebro

Vi har besluttet os for at være med til dette løb i Holstebro, nu det bliver noget bedre vejr, end det har været længe, så her vil vi naturligvis gøre som vi har gjort hidtil, nemlig skrive lidt artikler, og tage en masse billeder af kørerne, der stiller op til ræs i Holstebro.

Vi har også en masse Mini Plader og Mini Stickers med, hvis man gerne vil have et sæt.

Billeder fra området

Ved vores besøg i maj måned, der tog vi også lidt billeder fra området. Du kan se nogle af dem i artiklen her eller på vores Facebook side, hvor der er et album. Det finder du her


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk