Motocross Nyheder

175 kørere er klar til Westcoast MX Cup i Han Herred Motorklub

Artikel foto: Westcoast MX Cup 2023, Han Herred Motorklub

Crossbladet er ankommet hos Han Herred Motorklub, hvor der køres første afdeling af Westcoast MX Cup 2023.

Efter at have fulgt vejrudsigten nøje, så kunne vi lørdag aften, endelig melde klar til at køre mod Fjerritslev, og være en del af første afdeling af Westcoast MX Cup 2023. Vi ankom heroppe nordpå ved 09:00 tiden, og der var proppet med biler og mennesker, og kunne lige finde en enkelt plads, hvor vi kunne klemme den lille bil ind, helt oppe ved klubhuset, så der var vi en anelse heldige.

175 kørere

Vi fangede Henrik, der er dagens stævneleder, og han kunne fortælle til crossbladet, at der med eftertilmeldinger er kommet hele 175 kørere, fordelt over alle klasser. Det er lidt sjovt at se så mange kørere heroppe, hvor det er tredje gang at vi er her, hvor første gang var i sommerferien, til deres cross camp, dernæst et klubmesterskab, og nu altså et rigtigt løb, hvor der er super mange, overalt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Westcoast MX Cup 2023, Han Herred Motorklub
Artikel foto: Westcoast MX Cup 2023, Han Herred Motorklub
Artikel foto: Westcoast MX Cup 2023, Han Herred Motorklub

Det her kan noget

Her er vi tilbage, hvor vi hører til, det er der slet ikke nogen tvivl om, og der er rigtigt mange som vi kender, rundt omkring fra hele Danmark. Det her kan noget helt specielt, og stemningen er helt i top, på tværs af alle klasser, hvilket der også bør være. Det bliver uden tvivl en fed da, med masser af ræs, hvor det første heat skydes i gang klokken cirka 11:15, plus/minus, alt efter hvordan det hele går.

Westcoast MX

Artikel foto: Henrik Møller (Westcoast MX) og dagens forhåndsfavorit Jesper Jessen

Vi fangede lige Westcoast MX ejeren Henrik Møller, og dagens forhåndsfavorit Jesper Jessen (billedet herover), der lige snakkede lidt om en ny maskine til Jessen, da han havde slået den gamle ihjel. Hvordan det endte ud, det kan vi ikke sige, men det lød helt fornuftigt, hvis vi skal sige det.

Westcoast MX har denne serie, der køres over fem afdelinger, og dette, er den første.

Billeder og Video

Du kan som altid følge med på vores Instagram @crossbladet.dk og Facebook siden Crossbladet.dk samt her på hjemmesiden, hvor der løbende kommer nyt, fordelt over det hele.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk