Motocross Nyheder

Amalie M. Gertsen er kommet godt i gang med EM 2024

Amalie Møller Gertsen, DAM Champ, Portræt, Interview, Crossbladet, MX, Motocross, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Amalie Møller Gertsen

Amalie Møller Gertsen er kommet i gang med 2024 udgaven af Europa Mesterskaberne (IMBA) i Holland.

DMCU udgaven af Europa Mesterskaberne i Motocross, også kaldet IMBA, er kommet i gang, hvor de kørte den første afdeling i Holland, den forgangne weekend. En Dansk pige kører med, og det er Amalie Møller Gertsen, og hun klarede sig godt, og næsten indenfor målsætningen.

Kun en Dansker

Vi fangede Amalie tirsdag eftermiddag 16. april 2024, mens hun sad i bilen, for lige at høre lidt ind til denne første afdeling, og her fortalte hun, at der kun var en Dansker med, selvom der burde være langt flere. Da de kom til stedet, så var der simpelthen reserveret en plads til dem, for det havde de delt op til alle landene, så man ikke skal stresse over at få en god plads i ryttergården.

Europa Mesterskaberne (IMBA) gennem DMCU, er gratis at deltage i, og Ikke nok med at det er gratis at køre EM gennem DMCU, så er der også præmiepenge på spil, og dette giver jo altid lidt ekstra blod på tanden, og kan motivere en lidt ekstra.

Top 15

Amalie Møller Gertsen har sat en målsætning om at komme i top 15, og det kan hun bestemt nå endnu, selvom hun samlet blev nummer 18, efter den første afdeling i Holland. Der er nemlig tre afdelinger tilbage, og her skal hun køre i Frankrig næste gang, og to afdelinger i Tyskland.

Resultatet fra første runde:

Artikel foto: Første runde af IMBA Kvinder 2024

Kilde: imba-mx.com

Nu gælder det Svendborg

Vi så et opslag på Facebook, hvor hun fortalte om turen til Holland, og det kom inden de desværre aflyste DAM #1 i Grenaa igen, hvor hun skriver at hun skulle køre med. Nu dette løb er aflyst, så sidder Amalie ikke bare derhjemme og nyder livet, for hun tager da bare afsted til et andet, og det bliver så B-DM i Svendborg, som også køres om lørdagen 20. april 2024.

Det er fedt at se Amalie er kommet godt i gang, og glæder os til at se hvordan det går i næste afdeling, for det er ikke mange placeringer hun er fra målet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk