Motocross Nyheder

Aulum Cross Bane var proppet med kørere tirsdag eftermiddag

Artikel foto: Oliver Dam

Aulum Cross Bane havde meldt op at de havde åbent tirsdag eftermiddag, og det tiltrak bare mange kørere til området.

Vi havde på forhånd planlagt, at vi skulle ud til Aulum Cross bane i Kronborg, og havde godt en fornemmelse af, at der ville være mange besøgende, men slet ikke så mange, som der kom. Den første historie kom næsten inden vi havde ramt ryttergården, for foran os (med lidt afstand) der kørte en bil, med en trailer, hvor den ene af lågerne stod åbne. Da vi kom ind i ryttergården, så kunne vi se at det var Daniel Trige, og han var en lille smule flov, for de havde tabt en skammel, og en støvle, et sted på vej dertil. De ringede til Tue Lassen, der skulle komme samme vej, og vildt nok, så fandt han skamlen, og en liter olie, mens nogle andre stødte på en rød støvle, så det hele dukkede op i ryttergården. Vi tog naturligvis lige et billede af Daniel. Se det her

Rydhave Slots Efterskole

Vi har jo efterhånden lært at komme i god tid, for der er meget få der kommer lige til tiden, og på grusvejen op til banen, så kunne man høre at der blev kørt i området. Det undrede os lidt, for banen skulle først åbne klokken 15:30, men det skulle vise sig at Rydhave Slots Efterskole også var på besøg, og havde kørt det meste af eftermiddagen. Vi burde kende en 4-5 stykker af rødderne, men når der står 30 unge mennesker i en klump, så kunne vi sgu lige pludselig ikke kende forskel på dem, altså lige pånær af Alexander Porting, som vi også lige fik sagt hej til, inden han skulle have sidste træning.

Fra få, til proppet

Ved ankomsten var der ikke pokkers mange, udover dem fra Rydhave, så vi tøffede ned på banen og klikkede lidt billeder, men pludselig kom der flere og flere kørere på banen. Da vi havde været nede på banen i en times tid, så røg vi tilbage i ryttergården, og her var der bare pakket med biler, kassebiler, trailere, lastbiler osv osv. Der var så mange besøgende hos Aulum Crossbane denne tirsdag, at de måtte holde udenfor ryttergården, så der var gang i den.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Alexander Porting
Artikel foto: Zander Keller Kristiansen
Artikel foto: Tirsdagstræning i Aulum 2024

Zander Keller Kristiansen

En enkelt Quad havde fundet vej til Aulum, denne tirsdag, og det var Zander Keller Kristiansen, der lige måtte ind og skifte et hjul midt i træningen, da han nakkede en vold. Om der var slået noget skævt, det skulle de kigge nærmere på, men vi hørte ikke mere om det, inden vi smuttede.

Vild fed tirsdag i Aulum

Det var en fed dag, med som du nok allerede har regnet ud, rigtigt mange besøgende, så tiden fløj afsted, frem mod det blev mørkt. Vi trak stikket ved 18:00 tiden, og smuttede hjem, for vi skal jo lige have skrevet lidt, og behandlet lidt billeder, så vi kan få det hele online.

Video og Billeder

Få overblikket i artiklen her med både video på Instagram og billeder på Facebook.

Tak for en fed dag.


 

Back to top button
Crossbladet.dk