Motocross Nyheder

Her finder du billeder og video fra Aulum Cross Bane, 27-2-2024

Aulum Crossbane 2024, Kronborg, MX, Motocross, Crossbladet.dk, Tirsdagstræning, Motocross Nyheder, MX nyheder
Artikel foto: Tirsdagstræning i Aulum 2024

Tirsdag eftermiddag besøgte crossbladet Aulum Cross Bane, og her postede vi lidt video på Instagram, og tog en stak billeder til et Facebook album, og det kan du finde vej til her.

Der skete en masse spændende ting hos Aulum Cross Bane tirsdag eftermiddag, og ved vores besøg derude, så fik vi som vanligt lavet lidt materiale. Vi har postet diverse video på den tilknyttede Instagram, samt oprettet et album med billeder på vores Facebook side, og det henviser vi til her i artiklen, så man altid kan vende tilbage til det, enten for at se det, eller gense det.

Crossbladet – Instagram

Ved besøget hos Aulum Cross Bane tirsdag 27. februar 2024, så postede vi et par billeder, samt lidt video på vores tilknyttede Instagram, som finder vej til herunder.

Du kan følge vores rejse hos @crossbladet.dk der er vores Instagram.

Crossbladet – Facebook

Det blev lige knap til et par hundrede billeder fra Aulum Cross Bane, tirsdag eftermiddag, og dem kan du finde frem til herunder, på det indsatte link, direkte til albummet.

Se alle billederne fra Aulum Cross Bane 2024

God fornøjelse.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk