Crossbladet

Crossbladet fejrer 1.års fødselsdag hos Vestjysk Motocross Club 2024

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Fredag 8. Marts 2024, der har Crossbladet.dk været online i et år, og det fejrer vi til løbet på Korskroen, lørdag 9. Marts.

Tiden flyver bare afsted, og vi kan slet ikke forstå, at der allerede er gået et år, siden crossbladet.dk kom online, og vi genfandt cross-familien, fra de unge dage. Det har været den vildeste rejse, indtil videre, og vi glæder os endnu mere til 2024, og de mange år fremafrettet. Vi skal naturligvis også fejre vores et års fødselsdag, og det falder lige præcis sammen med vinterturneringen hos Vestjysk Motocross Club – Korskroen, lørdag 9. Marts 2024, så her laver vi en masse happenings.

Lodtrækning om 4x 250kr gavekort

Crossbladet har købt 4x 250kr gavekort, som vi i samarbejde med SOS Racing Parts, og MX Nord kan udlove i en konkurrence, mellem alle de forhåndstilmeldte til vinterturneringen lørdag 9. Marts 2024, på Korskroen. Vestjysk Motocross Club sørger selv for at trække lod og finde de fire vindere, og så har vi naturligvis gavekortene med til løbet, så de kan afhentes i kiosken, på løbsdagen.

De offentliggøre vinderne i deres opslag i Facebook gruppen – Kom til opslaget her

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Gavekort, MX Nord, SOS Racing Parts, Crossbladet.dk
Artikel foto: 4x 250kr gavekort

Tilmeld dig online

Tilmeld dig løbet online hos DMUsport her

Vi sponsorerer Hole Shot

På selve løbsdagen har vi i aftale med Vestjysk Motocross Club, sponsoreret hole shot præmierne også, men dette kan du høre nærmere om, lidt tættere på selve løbet.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Gavekort, MX Nord, SOS Racing Parts, Crossbladet.dk
Artikel foto: Gavekort, Hole Shot

Fredag og Lørdag

Crossbladet kommer naturligvis selv til vinterturneringen på Korskroen, og lander dernede fredag, og er med til hele løbet lørdag. Her laver vi en masse som i 2023, med artikler, billeder på Facebook, og noget på den tilknyttede Instagram, så alt her er som det plejer at være.

Vi glæder os til at komme i gang med sæsonen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk