Motocross Nyheder

Crossbladet har lige nu fået besøgt 25 forskellige baner i 2023

Dansk Amatør Mesterskab 2023, DAM 4, Aars Motocross Klub, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: DAM 4, Aars Motocross Klub 2023

Vi er tæt på årets afslutning, og har i starten af december måned fået besøgt 25 forskellige baner, med aktivitet.

Vi har ganske enkelt haft en fest siden marts måned 2023, hvor crossbladet så dagens lys, og her satte vi os for at besøge så mange forskellige baner som muligt, og en masse løb. Vi har ikke styr på hvor mange løb, det reelt er blevet til, men det er mange, og har været lige så fedt, hver eneste gang, hvor vi har været afsted. Derimod, har vi styr på antal baner, der er besøgt, og her ramte vi altså 25, ja faktisk 26 med Grimhøj, men banen var så smattet, at der ikke var aktivitet, så den tæller ikke med.

Kan blive til 26

Der er lige en enkelt bane der spøger, og det er den hos Skagen Crossklub, og om vi når den, kommer helt an på vejret, det er i hvert fald ikke tilbud, vi mangler. Der er mange som tager den lange vej dertil, for at komme til at køre, men banen har også været helt god, selvom resten af landet har været træls. Om vi når at få den med i bogen her i 2023, ja det kan kun tiden vise, men du ser det med garanti, hvis det lykkedes for os.

Hvad er planen i 2024

Vores plan er på ingen måder lagt fast, når vi snakker besøg af baner, men vi mangler stadig at besøge en masse baner, både i Jylland, på Fyn, Sjælland og øerne, så der er rigeligt at tage fat på. Tanken er i hvert fald, at vi skal mere over broen i 2024, og have kigget på de forskellige baner på Sjælland, for her gemmer der sig også en masse fede historier, og ikke mindst gensyn, fra de unge dage, så det hele skal bare passes sammen, og så afsted, ud i det blå.

Du kan se de baner vi har besøgt

Vi har en side, som vi opdaterer hver gang vi har besøgt en ny bane, og det er med billeder, fra besøget. Hvis man vil finde selve artiklerne fra besøget, så kan man benytte crossbladet´s søgefunktion, og finde frem til dem. Siden med henvisning til billederne hedder Motocross Baner og her er listen, hvor de øverste, er dem vi besøgte første, og så kan man bare tage dem, fra en ende af.

Godt over 20.000 billeder

Tilbage i oktober måned der ramte vi magiske 20.000 billeder, men antallet er vokset, for vi har fået en del online siden da, så når vi rammer årets afslutning, skal tallet gøres op.

OBS! Husk lige at de tidlige album, uden vandmærke, og dem med vandmærke i siden af billederne, at du lige skriver at de er fra crossbladet.dk / Så kan du dele dem lige så tosset du vel, altså ved privat brug. Det tog lige lidt tid, at få tilpasset denne del, til der hvor vi er i dag.

Vi glæder os helt vildt til 2024, som uden tvivl også bliver en fest.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk