Begivenheder

Crossbladet skal med til EM 2024 hos Svebølle Motocross Klub

Artikel foto: Svebølle Motocross Klub

Crossbladet har fået det meste af påsken 2024 på plads, hvor vi i år vender snuden mod Sjælland til EM i Svebølle.

Tilbage i 2023 brugte vi stort set hele påsken hos Herning Motocross, og det var en kæmpe oplevelse, at vende tilbage til sporten, på denne måde. Vi vil dog ikke helt afvise endnu, at vi ikke lige kigger forbi en enkelt dag til påsken 2024 på Uhre, men det meste af tiden skal bruges på Sjælland, hos Svebølle Motocross Klub, hvor første afdeling af EM 65/85 og dame, skal afvikles.

Mindst tre dage i Svebølle

Vi kontaktede Svebølle Motocross Klub, og spurgte om vi kunne være en del af dette event, uden egentlig at vide så meget om, hvad der kommer til at ske, og vi var heldigvis mere end velkommen, til at komme med. Vi ved faktisk stadig ikke, andet end hvad en del kørere har fortalt de seneste par måneder, men vi er ret sikre på, at det nok skal blive fedt, og mon ikke vi også får lidt mere information, som vi også kan dele med jer, i takt med at vi kommer lidt tættere på eventet.

EM køres lørdag og søndag 30-31 marts 2024, og her ankommer vi jo vanligt dagen før, så vi både kan genopleve banen, og få sat os lidt ind i det hele, inden eventet startes op, med en masse ræs.

Første dag af påsken

Alt efter dagene, som Herning Motocross afvikler deres udgave af årets påskelejr 2024, så bruger vi formentlig denne ene dag, ude hos dem, inden vi smutter videre mod Sjælland. Alt dette, og meget mere, kommer der information om, når vi nærmer os påsken 2024, men nu er den del da på plads.

Vi ses ude på banerne.


 

Back to top button
Crossbladet.dk