Motocross Nyheder

Crossbladet skal til finalen af Dansk Amatør Mesterskab 2023

Lindknud Motocross Klub, Klubløb 2023, MX, Motocross, DMCU, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Lindknud Motocross Klub

Vi har nogle datoer på plads, for kommende løb, vi skal med til, så det bliver heldigvis nogle travle weekender vi får.

Der kommer et par weekender, hvor vi virkelig kommer til at opleve en masse lækkert motocross, og det er både i DMU, og i DMCU, vi kommer til at boltre os. Fredag 29. september 2023, der ruller vi kontoret til Lindknud Motocross Klub, hvor vi for længe siden aftalte, at vi kom tilbage, for at være en del af Dansk Amatør Mesterskab (DAM) 2023 finalen, der køres lørdag 30. september 2023.

Noget er afgjort, andre bliver det på dagen

Emil Sørensen ved allerede på forhånd at han har vundet DAM 2023 i hans klasse, men mon ikke han dukker op alligevel, og samlet lidt flere pokaler sammen, til den allerede flotte samling. Jacob Melgaard derimod, kan lukke mesterskabet ned denne weekend, i hans klasse, men intet er sikkert, hvilket betyder at der også her er masser af spænding, når kørere samles i sidste afdeling.

DAM 2023 Stillingerne

Dem kan man finde frem til på Speedhive på siden HER hvor du kan se de forskellige klasser.

Her kan du følge med

Vi har som altid en artikel eller to online her på hjemmesiden, og en masse billeder på den tilknyttede Facebook side som hedder crossbladet.dk og ikke mindst instagram @crossbladet.dk

Vi glæder os meget til denne tur, specielt efter deres hyggelige sommercamp, som vi også var på besøg hos, denne sommer 2023. Mon ikke vi kan snige os en tur omkring Møldrup om søndagen, og lige få en afdeling af WestCoastMX Cup med også, nu vi er så godt i gang.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk