Motocross Nyheder

Emil Sørensen lukkede Dansk Amatør Mesterskab, i Rougsø

Artikel foto: Emil Sørensen, øverst på skamlen i Rougsø – Privat Foto

For en lille uge siden snakkede crossbladet med Emil Sørensen, hvor han også fortalte, at han var tæt på en ny titel.

Den forgangne weekend, helt præcist lørdag 19. august 2023, der skulle køres sjette, og anden-sidste afdeling af Dansk Amatør Mesterskab (DAM) hos Rougsø Cross Klub. Vi kunne desværre ikke være med til dette løb, da vi var på Mors, men her det kunne Emil Sørensen altså lukke mesterskabet helt ned, hvilket han også gjorde i flot stil. Vi fangede ham lige kort, mandag eftermiddag, og hørte, hvordan dette føles, og det kan du læse mere om, lige længere nede i artiklen.

Meget hurtig i Rougsø

Da vi fangede Emil Sørensen, kunne han fortælle til crossbladet, at han var hurtig på dagen, specielt i tidskvallen, hvor han var, ikke mindre end 5,7 sekunder hurtigere, end nummer to. Ikke nok med det, så tog han faktisk dagens 5ér, og samlet 2ér i mesterskabet, Alexander Brondbjerg, med en omgang, i andet heat. Dette fortæller lidt om, hvor hurtig den unge mand er på banerne.

En stor lettelse

Det var en glad Emil Sørensen vi fangede på mobilen, mandag eftermiddag, der kunne fortælle, at det var en stor lettelse, at lukke mesterskabet ned, inden den sidste runde i Lindknud. Det betyder dog ikke at han vil slappe den, og fejre det lige nu, for der skal også køres klubmesterskaber, og andet spændende, inden selve finalen.

Det skal fejres

Det skal naturligvis fejres, men ikke før, efter den sidste afdeling i Lindknud, hvor også Crossbladet er med, så her får vi en snak med Emil, omkring denne titel. Emil fortæller afslutningsvis, at det skal fejres med de nærmeste venner, og så skal de formentlig ud at rejse en tur.

Stort tillykke med mesterskabet, herfra crossbladet.dk

Artikel foto: Privat foto, venligst udlånt, til artiklen.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk