Grøn omstilling

Der blev samlet mange tearoff sammen på Uhre, lørdag til DM

Artikel foto: Victor og Frederik

Lørdag indførte formanden Tue Lassen hos Herning Motocross, at der var 2kr pant på tearoff, og det gik hen og blev en succes.

Herning Motocross var lørdag 24. Juni 2023, værter for Quad og Sidevogn DM 2023, og her besluttede formanden Tue Lassen sig for, at indføre 2kr pant på tearoff. Der skal ske noget nyt, hvis man skal i gang med den grønne omstilling, så derfor var det en let beslutning, at prøve dette af.

Finpudsning af reglerne

Der er naturligvis lige nogle ting, der skal på plads, så de unge mennesker ikke suser rundt på banen, mens der køres løb, men det blev nævnt til informationsmødet, og gik efterfølgende over forventning. De unge mennesker var allerede i gang med at samle depoter om fredagen, inden der blev kørt løb, så der gik som forventet lidt sport i denne del, altså med at samle mange.

På selve løbsdagen, fik alle at vide, at så længe der blev kørt, så ville de ikke have dem rendende på banen, men de måtte gerne gå rundt i skovområdet, eller i kanterne, ved de små veje, og det overholdte alle, til punkt og prikke. Til pausen, og efter løbet var færdigt, så blev der ellers samlet sammen, og mange af de unge kørere, var flere gang inde i kiosken, og veksle tearoff, om til slik.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tearoff som Victor og Frederik fik vekslet til snolder
Artikel foto: Flere tearoff der blev indleveret

Over 100 Tearoff

Crossbladet fangede Tue Lassen (formanden hos Herning Motocross) mandag aften, der fortalte at de fik indleveret på den gode side af 100 Tearoff. Der gemte sig faktisk flere, end hvad man lige regnede med, og der er helt sikkert endnu flere, men det får jo en ende, med mindre man får indført at panten kommer over registreringen, og det atter bliver lovligt at smide dem. (hvor så dem, der gerne vil tjene en ekstra skilling, kommer ind i billedet, og holder banerne rene).

Hvad sker der så nu..

Tue Lassen fortalte videre, at dette helt klart var en succes, og han vil tage denne oplevelse med til deres kommende bestyrelsesmøde tirsdag aften. Her vil de snakke om, hvor vidt dette skal bruges hele tiden, både til træning og løb, og om der er enighed for dette tiltag i klubben.

Vi følger naturligvis op på hvad der sker, efter deres møde.

Tak for en fed dag, det var fedt at se alle dem, der samlede Tearoff sammen.

/Crossbladet


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk