Crossbladet

Det er en fornøjelse at arbejde med et professionelt SOS Team

Jonas og Anders Lyngaa, SOS Racingparts, Silkeborg, Motocross, MX Udstyr, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Der sættes sidst hånd på et projekt

Crossbladet er i tæt samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg, med vores nye ambassadør brand, og det er stor fornøjelse, at arbejde med et professionelt team.

Vi er så heldige at kan samarbejde med SOS Racing Parts i Silkeborg, med vores nye Ambassadør Brand, så man kan vise, at man støtter op om crossbladet.dk og på samme tid, få adgang, til en masse spændende fordele. Det er et utroligt professionelt team, hvor vi virkelig kan mærke, at selvom det er noget vi er fælles om, så bliver man set og hørt, og hvis der er noget, som lige skal finpudses, så bliver det klaret med det samme, og ikke noget man lige skal sidde og vente på, i et par uger.

Godt i gang med processen

Vi har i lidt tid været i gang med processen, og det kaster nu resultater af sig, og hvis man er rigtig heldig, så kan man måske se en lille “teaser” af, hvordan det nye design, kommer til at se ud, allerede i den næste uge, hvor der også er efterårsferie mange steder (dette nyder vi dog ikke).

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Her vil man kunne se vores miniplade stil, være en del, at dette design, og crossbladet.dk samt SOS Racing Parts, være en fremtrædende del, af dette. Herefter kan man tilføje hvad man ønsker, hvor SOS Racing Parts træder til, og hjælper en videre, hvilket de ved alt om.

Professionelt team

Det er virkelig en fornøjelse, at arbejde med et ungt team, som ved hvad de laver, og går op i det, samt stadig kan finde løsninger, der passer til alle. Dette hænger bestemt ikke på træerne, og vi er glade for, at det lige netop er dem, der er med til at lave dette med Crossbladet.dk

Åben proces

Vi ønsker at holde denne fede proces, så åben som overhovedet muligt, og give dig nogle ideer om, hvad der sker og på samme tid, vise hvad du kan komme til at forvente, når det hele er klar, og tilbydes alle vores dejlige læsere, følgere, som vi så ofte møder på banerne.

Hold øje med vores hjemmeside, og de sociale medier…

Tak fordi du støtter op.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk