Crossbladet

Det rullende kontor er snart klar til sin jomfrutur i påsken 2023

Artikel foto: Det rullende kontor

Crossbladet har købt en campingvogn, der skal bruges som rullende kontor, og den er snart klar til sin jomfrutur i påsken.

Der er sket lidt siden vi første gang skrev om det rullende kontor, og campingvognen har fået en stor overhaling, og er så småt ved at være klar. Lidt maling kan gøre meget, hvor den var mest grim, men nu er den jo også fra 1985, så der skulle gøres lidt, inden den stod klar til en masse ture rundt i landet, på de mange motocross baner. Den har også fået en gastest, og fået skiftet lidt rør, så man kan tænde for varmen, uden at være bange for at sove livet væk, og der er flyttet rundt på nogle detaljer i vognen, så den kan bruges til kontor, og invitere crosskørere ind til et interview, osv.

Kom med indenfor

(artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Det rullende kontor, crossbladet.dk
Artikel foto: Det rullende kontor, crossbladet.dk

Den er som skabt til et rullende kontor, hvor vi kan komme ud på banerne, aftenen før, så man får det hele med, fra ryttergården, og bare rolig, vi skriver ikke alt, bare fordi vi er til stede. Vi ved der er en helt speciel stemning, og hygge, dagen før et løb, og giver en helhed, så derfor vil vi gerne være til stede der, men det er bestemt også lettere når man skal skrive artikler, både på crossbladet, og de andre medier vi ejer, når man sidder for sig selv, med en varm kop kaffe.

Mangler der mere

Ja, der mangler noget “klister” på vognen, og her har vi sat et team i gang med at tænke over, hvordan den skal strikkes sammen, men det bliver næppe, på denne side af påske.

Hvor går jomfruturen hen

Vi har simpelthen lavet en aftale med Tue fra Uhre, at vi kan komme ud til dem i påsken, og teste det hele af, og se om alt nu også virker i praksis, og det glæder vi os til. Der er også en masse at skrive om, for i tidsrummet 6 til 8. april 2023, der har de Påskelejr, med en masse spændende ting. Hvilke dage, crossbladet er til stede, og om vi er der alle dagene, det ved vi endnu ikke, men en overnatning skal vi have, nu vognen endelig står klar, og så tager vi den derfra.

Programmet på Uhre


Læs mere på deres facebookside – Herning Motocros HeMs

Vi ses ude i landet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk