Motocross Nyheder

Fotografer skal ikke forveksles med officials og reddere

Artikel foto: Fotografer i blå veste – Foto: SOS Racing Parts

Crossbladet gør alt for at Fotografer, der bevæger sig rundt på motocross banerne, skal bære blå veste, og skille sig ud.

Tilbage i maj måned 2023 skrev vi en artikel om fotografer skal have blå eller gule veste, når de bevæger sig rundt på banerne, hvilket DMCU allerede har indført, at man skal have, til løb. Vi fik en del respons, på denne artikel, hvor flere fortalte at man ikke så fotografer, bære gule veste, så snart man krydsede grænsen, så det burde også være sådan i Danmark.

Derfor slår crossbladet et slag for, at dette også skal ændres i Danmark, og vi har fået lavet vores egne blå veste, hvor der klart og tydeligt står på ryggen, at man er fotograf, og hvilket medie, hvor man kommer fra. Så opstår der ikke tvivl, når man går rundt ude på banerne, hverken af kørerne, eller af de mange frivillige officials, og reddere, der bærer gult.

Vi kan se en tydelig forskel

Crossbladet har fået lavet vestene hos SOS Racing Parts, hvor vi også har fået lavet et par blå vest, til et par andre fotografer, som vi jævnligt møder på banerne (Pers-Photo & JoPhoto) og når vi fortæller dem historien, så kan de sagtens se, at dette giver mening.

Crossbladet har i den korte periode, hvor vi har brugt de blå veste, kunne mærke en klar forskel, for vi bliver ikke opsøgt at kørere, der har spørgsmål omkring banen, eller løbet, hvor vi er til, og vi bliver heller ikke forvekslet med flagposter, selvom vi står tæt på dem, når de er tomme, for når man har en blå vest på, så er man fotograf, og ikke official.

Når vi står i kanten, eller tæt på en bane, og tager billeder, så kigger kørerne heller ikke efter os mere, på samme måde, så da vi have en gul vest på. Så er der jo dem, der elsker at vi tager billeder af dem, og kigger hver gang, så de er sikre på, at vi har set dem, men det er en anden historie.

Banerne kan også forstå det

De klubber som vi har besøgt den seneste tid, og har har den blå vest med, kan også godt forstå det, og giver os tilladelse til, at bære de blå veste, når vi er ude på banerne og tage billeder, og syntes det er en god ide. Vi har faktisk ikke mødt en eneste, der er i mod dette, så det er positivt.

Vis ses ude på banerne, nu i blåt.

/crossbladet

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk