Bliv del af noget større, med mange fordele, uden af være på et Team - Se hvordan her

Motocross Nyheder

Har du tænkt over hvor mange frivillige der gør din sport mulig

Artikel foto: Flagposter på banen i Kolding

Forestil dig lige hvor mange frivillige der er i sporten, og som gør det muligt, for at du kan køre blandt andet motocross.

Det er ikke kun motocross, hvor der er mange frivillige, som gør det muligt, at man kan dyrke den sport, som man er glad for, men i denne verden, er der faktisk mange af slagsen. Til træninger i Danmark, er der mange frivillige til stede, bare for at man kan komme ud og øve sig, specielt på de baner, der endnu ikke har EYE-Track ,men til løbene, kan man ikke bruge denne opfindelse, da man skal være fysisk til stede, på flagposterne. Men det er jo langt fra flagposterne, der er frivillige, der er jo alle mennesker, bag de klubber der har åbent, og det er i sommertiden, flere gange om ugen.

Hvorfor kan man ikke have EYE-Track til løb

Det fik vi forklaret forleden, og havde faktisk ikke tænkt over det, men sagen kort, så kan denne opfindelse ikke se længere ud, end zonen, efter hoppet, og den kan heller ikke melde banen klar. Udover det, så kan den heller ikke fortæller om sidste kører har forladt banen, inden næste heat, kan sættes i gang. Det er super smart, men den kan altså ikke alt det, som de frivillige kan.

Frivillige fra andre klubber

Da crossbladet besøgte Kolding Motocross Klub, så travede vi jo rundt på banen, for at knipse nogle billeder, og her kom vi i snak med nogle af flagposterne. En af dem var faktisk fra Silkeborg, og havde hjemmebane der, men de gav hellere end gerne en hånd med i Kolding, for at deres unger kunne komme ud at køre. Vi er ret sikre på, at det ville ske, uanset hvor man kommer hen, og det er jo fedt at se, at klubberne hjælper hinanden på dette punkt, så man kan få kørt noget ræs på banerne.

Artikel foto: Flagpost på banen i Kolding (micro bane)

Stort fællesskab

Det viser bare et billede af, at der er et stort fællesskab i denne sport, ligesom alle andre steder, men her kan man godt træde til, selvom man kommer fra en anden klub. Det er også noget som DMU skriver på deres hjemmeside, at man får ud af, at blive officiel i deres forening.

Altid plads til flere

Som nævnt længere oppe i artiklen, så er det ikke kun flagposter, der gør det muligt, men der er mange led i spil, for at det bliver muligt, endda bare for at man kan træne. Der er altid brug for flere, over hele landet, og man kan faktisk uddanne sig til meget mere, end at være flagpost, hvis man har interesse for dette, og hvis du vil vide mere om det, så kan du rette henvendelse til din klub.

Se også: Bliv en del af et stort fællesskab og bliv official gennem DMU

Klap på skulderen

Hvis du har overskud til det, så giv dem lige et klap på skulderen, næste gang, og sig tak, uanset om det er dem der åbner klubhuset, dem der er træningsleder på dagen, dem der står på alle hoppene, og holder øje med, at du kommer sikkert rundt på banen, osv osv.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk