Motocross Nyheder

Jonas Mortensen har indstillet mx karrieren, grundet en træls skade

Jonas Mortensen, Motocross, MX, Portræt, MX Portræt, Interview, Crossbladet, Motocross Nyheder, MX Artikler
Artikel foto: Jonas Mortensen

Det er ikke længe siden at crossbladet snakkede med Jonas Mortensen om 2024, men en skade har fået ham til at indstille karrieren, og satse på nogle ret fede biler i stedet for.

Tilbage i november måned 2023 fik crossbladet en snak med Jonas Mortensen, omkring hans planer i 2024, men nogle af dem er sorteret fra, mens nogle andre, fortsat kommer til at ske. Sagen kort, så har Jonas været mere eller mindre (læs meget) uheldig på sin maskine gennem tiden, og har haft en del skader, hvor den sidste har været grunden til, at han desværre indstiller karrieren.

En smadret skulder

Grunden er kort sagt, en smadret skulder, hvor Jonas var til lægen, og fik beskeden, som mange unge mennesker har svært ved at rumme, nemlig hvis han fortsatte med at køre motocross, og væltede igen, og slog skulderen samme sted, så var der desværre en stor chance for at han blev invalid. Dette har naturligvis sat nogle tanker i gang hos Jonas Mortensen, og efter noget tænketid, og samtaler med familien, så er han kommet frem til at stoppe med at køre motocross.

Jonas bliver i motorsporten

En del af 2024 planen var at køre med i Hankook 1600 Challenge, og det er det stadigvæk, for 2024 byder på seks billøb, tre forskellige steder i Danmark. Her skulle Jonas Mortensen kaste rundt med en fed Honda CRX 1,6 med 158HK, til Hankook 1600 Challenge.

Men men men… Siden den første artikel, så er de to blå biler sat til salg, og der er blevet købt to andre, og dem kommer vi nærmere ind på, lidt senere på året.

Farmand henter kæmpe bus

Tidligere denne mandag, der postede vi et opslag på den tilknyttede Instagram, hvor Jesper Mortensen (Far) der er indehaver af KM Bilsalg (se opslag her), at når Jesper får en vild idé, så sker der ting og sager. Jesper har simpelthen været i København og hente en dobbeltdækkerbus, som skal bruges til den nye sportsgren, som der satses alt på, her i 2024.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Dobbeltdækkerbus – KM Bilsalg, Silkeborg
Artikel foto: Dobbeltdækkerbus – KM Bilsalg, Silkeborg
Artikel foto: Dobbeltdækkerbus – KM Bilsalg, Silkeborg

Kan have to racerbiler og har beboelse

Det er den mest crazy bus, vi har set længe, for den er indrettet med køkken, og masser af sovepladser, men den kan simpelthen også have to racerbiler med øverst oppe. Halvdelen af bagenden kan åbnes op, og så kommer der ramper ned, og man kan køre bilerne ovenpå..!

Vi stod lige og lurede en halv times tid, inden vi kom i gang med lidt billeder.

Kommer ud og siger hej

Selvom dette er en helt ny fremtid, både for Jesper og Jonas, så har de lovet lige at kigge forbi nogle af banerne, lige at sig hej, så helt slipper de altså ikke motocross, selvom det er slut med at køre. Det er et ret vildt projekt, de har gang i, men mon ikke det bliver fedt.

Vi holder naturligvis lidt øje med dette, og skriver lidt mere, på et senere tidspunkt.

Vi ønsker dem alle, held og lykke med det nye.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk