Crossbladet

Knap 25.000 billeder blev det til, den første sæson med crossbladet

Crossbladet.dk , Motocross Nyheder, MX, Motocross, Quad, Pitbike, MX Billeder,
Artikel foto: Crossbladet.dk

Vi har talt årets billede høst op, og her er vi utroligt tæt på at have taget 25.000 billeder, det første år med crossbladet.dk

Det har været så fedt at vende tilbage til denne sportsgren, efter at have været væk i mere end 30år, og ikke mindst som vi er blevet taget imod, rundt omkring i landet. Vi har enormt svært ved at få armene ned, og sidder og tænker lidt over, hvad det er blevet til, den første sæson med crossbladet, for det er jo ikke engang et år at siden har været online, da det så dagens lys i marts 2023.

Lige knap 25.000 billeder

Tilbage i oktober måned ramte vi magiske 20.000 billeder og allerede her syntes vi godt nok at det var vildt, for når alt kommer til alt, så er det næsten dobbelt så mange, for vi sorterer i gennemsnit 50% fra, inden de kommer online på vores Facebook side. Nu har vi gjort status for 2023, da vi ikke når mere ræs fra 30. december og frem til 2024, og her er vi utroligt tæt på de 25.000 billeder, for det endelige tal er helt præcist 24.934, og er jo helt vildt.

Det er ikke noget, som vi har tænkt over at vi skulle nå, og vil heller ikke jagte et større tal i 2024, men det er bare noget der sker, når man er afsted, og så må vi se hvad status ender ud med at blive, når vi skal runde vores anden- sæson af om et års tid.

Se billederne: Du kan finde dem alle på Facebook her

Så mange fede oplevelser

Vi vender ofte tilbage til vores mange billeder, og mindes de mange fede oplevelser, som vi har haft siden marts måned, og glæder os endnu mere til en masse nye i den kommende 2024 sæson. Vi havde ikke drømt om, at det var så fedt at vende tilbage igen, og møde gamle venner, der stadig er aktive, enten alene, eller med deres børn, og alle de nye bekendtskaber, fra hele landet.

Det er utroligt svært at sætte ord på netop dette, for det betyder enormt meget for os, specielt når man gang på gang, møder alle jer glade og positive mennesker, der alle har en ting til fælles, nemlig at gøre sporten til et fedt sted. Dette giver en uendelig mængde energi, og glæden ved at vende tilbage, og vi kan næsten ikke vente til næste gang, der opstår en mulighed, for at komme afsted.

Tæt på 450 artikler

Der er blevet til knap 450 artikler denne første sæson, eller 2023, med crossbladet.dk og dem kan du altid vende tilbage til, på flere forskellige måder. Du kan søge frem til enkelte artikler i søgefunktionen i toppen af siden, eller på Google, om du vil. Du kan også kigge på forsiden, og scrolle ned.  Vi har en side der hedder Timeline og her kan du se dem alle, lige fra første dag.

Godt nytår

Crossbladet.dk vil gerne ønske alle vores læsere, og følgere et godt nytår, og håber i alle kommer godt ind i 2024, så vi atter kan mødes rundt omkring på de mange baner.

Pssst..

Hold lige øje med vores Facebook side, for vi lukker lige året ned, med en allersidste konkurrence.

Følg med os

Facebook

Instagram

Youtube

Så er du dækket godt ind, når vi kommer afsted.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk