Motocross Nyheder

Lindknud Motocross Klub har programmet klar til DAM Finalen

Lindknud Motocross Klub, Klubløb 2023, MX, Motocross, DMCU, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Klubløb 2023, Lindknud Motocross Klub

Lørdag 30. september 2023 skal der køres finaler af Dansk Amatør Mesterskab i Lindknud, og de har et program klar.

Der er altså ikke noget bedre, end når en klub har et program klar i god tid, også selvom det er vejledende, med mulighed for mindre ændringer. Vi elsker når der er noget at arbejde med, i stedet for at det kommer aftenen inden, eller på dagen, når man tøffer rundt i selve ryttergården.

DAM Finale 2023 Programmet

Lindknud Motocross Klub smed søndag 17. september 2023 programmet online, med information omkring tilkøb af strøm osv, og dette program, finder du nederst i denne artikel. Crossbladet kommer naturligvis med til DAM Finalerne 2023, for det har vi lovet allerede tilbage i sommers.

Lindknud Motocross Klub, Klubløb 2023, MX, Motocross, DMCU, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Klubløb 2023, Lindknud Motocross Klub

Herunder kan du se DAM Finale Programmet 2023

De har simpelthen sat Benny Møller til at være dommer på lille bane, så han ikke overanstrenger sig selv, til denne finale. Det er jo heller ikke let at runde de +40 (vi snakker af erfaring) 🙂

Vejledende program:

Artikel foto: Screenshot af program fra Lindknud Motocross Klub

Komplet program

Der er mere information at finde i den vedhæftede fil, som Lindknud Motocross Klub har lavet til kørerne, hvor der er mere om tilmelding og strøm. Læs hele programmet her (PDF)

Lindknud Motocross Klub

Hvis du har spørgsmål omkring finalen, hvor vi dog allerede kan afsløre at banen er jævnet, eventuelt vandet efter behøv, der er kaffe på kanden, mad, og garanti for en røverhistorie, så er vores bedste bud, at finde frem til deres Facebook side – Lindknud Motocross Klub (klik på link)

Vi ses til finalen, vi glæder os!


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk