Motocross Nyheder

Lørdag havde Morsø Motocross Klub første træning i 2024

Artikel foto: Sebastian Høegsberg

Lørdag 27. April 2024, åbnede Morsø Motocross Klub for første gang i 2024, og den var velbesøgt på en ganske god bane.

Crossbladet smuttede lidt tidligere fra Han Herred Motor Klub, så vi kunne bruge lidt tid hos Morsø Motocross Klub, der også havde åbnet op, lørdag 27. april 2024. Vi landede hos klubben omkring klokken 14:00, og her var der stille og roligt ved at være tyndet ud i kørerne i ryttergården, selvom de havde åbent frem til klokken 16:00, men der var da lidt aktive kørere.

Flot dag hos Morsø

Vi landede i ryttergården, hvor nogle pakkede sammen, og andre lige skulle have klemt en sidste eller to træninger igennem, så vi havde da lidt at tage billeder af. Vi startede ud med at traske ned til klubhuset, hvor der godt nok var tomt, men Jeppe Frost kunne man ikke overse (eller undgå at høre) for den hvide lastbil holdte på tværs ned mod den lille bane, med musikken bragende afsted.

En del på den lille bane

Modsat Fjerritslev, så var der god aktivitet på den lille bane hos Morsø Motocross Klub, hvor der har været en 5-10 aktive kører, som fyrede den af. Her var der alt fra PW50 til 65ére, og det imellem, og forældre der styrtede rundt, for at holde styr på ungerne, men de hyggede sig.

Start træning på Maxi

Efter at have snakket lidt med folket på den lille bane, så smuttede vi en tur over på Maxi, hvor Tom Nørgaard havde gang i nogle starter, med de 7-8 kørere der var tilbage. Som man kan se på billederne der kommer online lidt senere, så kører Konrad Kappel rundt uden skygge på hjelmen (ser skørt ud) for han var på taget lidt tidligere, heldigvis uden at komme til skade.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lørdagstræning på Morsø banen 2024
Artikel foto: Konrad Kappel
Artikel foto: Lørdagstræning på Morsø banen 2024

Velbesøgt åbningsdag

Tom Nørgaard fortalte til crossbladet at de havde haft en god velbesøgt dag, hvor der formentlig havde været en 25 til 30 kørere på Maxi, men de fleste var altså smuttet. Banen var overraskende god, og havde kun enkelte steder var den var lidt smattet, men det bliver bedre.

MX Nord Cup 2024

Om præcis en uge, denne søndag 28. april 2024, skal der afvikles MX Nord Cup på selvsamme bane, og med det vejr som de lover ind i næste uge, med 20 til 22c, så skal den bane nok gå hen og blive piv-lækker. Ja det er formentlig også her at man skal til at vande banen, og noget man lige skal vænne sig til, altså det med støv alle vegne, myg og fluer, samt andre sjove ting.

Højtryksrenserne testet

Da alle var færdige med at køre, så fik vi lige en sodavand med Jeppe Frost, og pludselig var der gang i højtryksrenserne på vaskepladsen. Der var godt nok ikke nogle maskiner der skulle vaskes, men nogle af ungerne mente af en knægt skulle skylles, og han fik vand.

Artikel foto: Fest på vaskepladsen hos Morsø 2024
Artikel foto: Fest på vaskepladsen hos Morsø 2024
Artikel foto: Fest på vaskepladsen hos Morsø 2024

De hyggede sig, og skreg af grin, også bette fyren som du kan se på det nederste billede, for det var ham der stod inde i hjørnet, og fik vand. Han blev da ren, men krævede tørt tøj, inden han skulle i bilen, og med hjem derfra. Hvordan det endte, fandt vi ikke ud af, men de havde en fest.

Hyggeligt at være tilbage

Det var nu godt vi lige slog vejen forbi denne klub også, for det er så dejligt afslappet på de kanter, og er altid en fornøjelse at vende tilbage. Det var hyggeligt, selvom vi ikke havde så meget tid, men vi fik sludret lidt, blandt andet med en af kørerne fra de unge dage (Brian Jensen) der var på besøg med hans børn. Vi fik lavet lidt materiale derfra også, selvom det er begrænsede mængder.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Instagram:

Video 1 – Start træning

Video 2 – Sebastian Høegsberg havde Maxi for sig selv

God fornøjelse, og tak for maskine-kaffen (1,5/5).. 😉

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk