Motocross Nyheder

Lukas Ørstrøm er så godt som klar igen efter styrtet på Mors

Artikel foto: Lukas Ørstrøm

Lukas Ørstrøm trænede med hos Silkeborg Motor Sport, for de skulle se om skulderen ville drille, men det så positivt ud.

Lukas Ørstrøm væltede ved en start til MX Nord Cup 2024, hos Morsø Motocross Klub. De havde set tilbuddet, hos Silkeborg Motor Sport, hvor vi havde ambassadør træning, men ville ikke tilmelde Lukas, hvis skulderen ville drille, og han ikke kunne køre. De havde prøvet at køre lidt derhjemme på en mark, inden de kom på Elling, og her prøvede de så på bane. Oprindeligt skulle de have kørt i Randers, men hvis nu det hele gik i ged efter en omgang, så var det jo ikke brugbart, så de tog en “stille” aften på Ellingbanen, hos Silkeborg Motor Sport.

Første træning var god

Det så rigtigt godt ud, og Lukas kunne da også mærke det i skulderen, men ikke mere end han kunne køre, og hoppede med på holdet, der skulle trænes. Lukas trænede med på Elling hele aftenen, og det så faktisk ret godt ud, og farmand virkede også tilfreds, og så er alt jo godt.

Den store prøve

Alexander (farmand) fortalte til crossbladet, at nu det gik så godt på Elling, denne tirsdag aften, hvor han formentlig ville være lidt øm onsdag, så bliver torsdag, den store prøve. Her skal der køres klubmesterskab på Uhre, hos Herning Motocross, og hvis han kan holde til at køre et heat, uden problemer, så der den næste plan også klar.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Lukas Ørstrøm
Artikel foto: Lukas Ørstrøm
Artikel foto: Lukas Ørstrøm

Vi eftertilmelder

Hvis Lukas Ørstrøm kan holde et helt heat, til Klubmesterskabet på Uhre, så bliver han eftertilmeldt det kommende løb på Korskro, hvor søndag 19. maj 2024, køres første afdeling af Jysk – Fynsk Mesterskab. Det bliver spændende at se, men det så ret godt ud på Elling, tirsdag aften.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk