Motocross Nyheder

Malou Jakobsen trænede i Børkop, til Gotland Grand National 2023

Artikel foto: Malou Jakobsen, Børkop Motor Sport

Vi var på besøg hos Børkop Motor Sport onsdag, og her dukkede Malou Jakobsen op, der skulle træne lidt anderledes.

Ved vores besøg hos Børkop Motor Sport onsdag, havde de sidste hverdagstræning for i år, og dermed lidt længere åben, og her dukkede Malou Jakobsen op, eller hun var der rent faktisk, da vi kom. Vi spottede Malou tøffe rundt, inde på den lille bane, men med noget på ryggen, vi ikke lige havde set før, og så blev vi jo naturligvis nysgerrige, og skulle høre farmand (Christian) hvad det nu gik ud på. Han fortalte at Malou trænede i at drikke af dunken, hun havde med på ryggen, da hun skulle ud og køre blandt andet Gotland Grand National sidst i oktober måned 2023.

KTM Scandinavia

Malou Jakobsen kører for KTM Scandinavia, og det er dem, der har inviteret hende med til Gotland Grand National 2023, der også har 40-års jubilæum, til oktober. Malou fortalte til crossbladet, at hun er blevet spurgt et par gange før, og har ikke haft lysten, på daværende tidspunkt, men her i 2023, er lysten kommet til hende, og nu skal det altså være, og hun er dermed tilmeldt.

Aldrig prøvet det før

Malou har aldrig prøvet dette før, så med to uger til start, så var det vist på tide at komme lidt i gang med træningen til dette, og her startede hun altså op i Børkop Motor Sport. Her skulle der blandt andet trænes i den del med at drikke, og så lidt på Maxi banen, og omme på noget af Enduro sporet, området, som de har fået tildelt, hvor de altså kan køre og træne.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Malou Jakobsen, Børkop Motor Sport
Artikel foto: Malou Jakobsen, Børkop Motor Sport
Artikel foto: Malou Jakobsen, Børkop Motor Sport

Dansk Grand National

Malou Jakobsen skal varme op til Gotland, med den Danske udgave af Grand National, der skal køres i Viborg, den kommende weekend (søndag 22. oktober 2023) så her håber hun at få en masse erfaring med sig fra, inden hun skal videre til Sverige, weekenden efter, 26 til 28. oktober.

Se også: Vi smed en lille video fra træningen på Instagram her

Skal køre tre timer

Gotland Grand National  2023 køres over tre timer, hvor de har to pitstop, så her skal hun virkelig være på i langt tid, og denne udfordring, er noget som hun glæder sig meget til. Det er et pænt stort event i Sverige, hvor der forventes at være over 3.000 deltagere, fra 15 nationer.

Læs mere om Gotland Grand National Her

Vi ønsker Malou Jakobsen held og lykke, med begge events.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk