Motocross Nyheder

Melgaard laver planerne om, og kører Vinterturnering Syd til ende

Jacob Melgaard, MX, Motocross, JJ Motorcykler, Motocross Artikler, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Jacob Melgaard

Først var planen for Jacob Melgaard at køre de to afdelinger af Vinterturnering Syd, og så på Mols, men nu er det lavet om, så han kører alle afdelingerne i Syd.

Da vi lavede artiklen om Jacob Melgaard ville have mere fart i cyklen, der nævnte han også at han gerne ville køre Vinterturnering Syd i Padborg, for at komme til at køre lidt med Stampe. Der er sket mange ting siden, for Stampe blev syg, og Jacob Melgaard vandt den anden runde, og ligger nu samlet etter, inden den sidste runde skal køres i Sønderborg, den kommende weekend.

Planen var Mols

Det er gået rigtigt godt for Jacob i Vinterturnering Syd, men han skulle have kørt med på Mols lørdag, men denne plan er blevet ændret. Team Chefen (Polle) er lige så glad for pokaler, som kørerne, og når Jacob ligger etter, inden sidste runde, så skal den køres i hus, så derfor kom Team chefen frem til, at de skulle køre denne serie til ende, og så kunne de altid køre på Mols.

Jacob fortalte kort til Crossbladet, at de lander dernede fredag.

Maskinen drillede i Møldrup

Da vi besøgte Møldrup Motor Klub tidligere i denne uge, der drillede Melgaard´s maskine noget, først mente de at det var tændrørene, dernæst en dyse, men de kom vist frem til noget i den kære karburator, som ikke skulle være der, så nu burde den atter være i topform.

Nybøl – Sønderborg

Så det er altså planen af køre Vinterturnering Syd til ende, og her køres den sidste afdeling lørdag, på Nybøl banen, i Sønderborg. Frederik Stampe kommer vist heller ikke til denne afdeling, da Jacob mente at han skulle på ferie, så de må jo mødes på et andet tidspunkt.

Vi ønsker Jacob Melgaard og Team chef Polle, held og lykke i Sønderborg.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk