Motocross Nyheder

Mød nogle af Danmarks bedste MX kørere til DM-A 2023 på Mors

MX Billeder, Foto, Motocross Billeder, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: Sander Egebjerg

Lørdag 19 august 2023 køres anden-sidste afdeling af DM-A og fjerde afdeling af DM Mini 85 Open 2023, på Mors.

Artiklen er opdateret med tidsplan længere nede – 17-8-2023 kl 08:01

Vi nærmer os med hastige skridt en weekend, der byder på motocross med nogle af Danmarks bedste MX Kørere, hvor der skal kæmpes om vigtige point, i Danmarksmesterskaberne. Dette kan du også komme og opleve, og denne gang skal der køres DM-A på Solbjergbanen hos Morsø Motocross Kub, hvor man som publikum har nogle rigtigt fede forhold, med godt udsyn. Vi har samlet lidt information, som du eventuelt kan bruge, hvis du kommer på besøg, som publikum, og dette finder du frem til, lidt længere nede i denne artikel.

Entré priser

Hvis man gerne vil opleve dette, hvilket man bør mindst en gang i livet, så kan man komme ind på området for bare 150kr, per person. Børn til og med 14år, er gratis i følge med en voksen.

Mad skal der til

Der er et madtelt på pladsen, og her er der grill burger, frisk smurte kylling/ bacon sandwich, hotdog, Frankfurter, hvilket bør kunne holde en kørende, mens man ser ræs.

Væske er nødvendigt

Der serveres kaffe, fadøl, sodavand, sports cola, vand, red Bull, monster, slush ice

Man må ikke gå ned på sukker

Til den søde tand, er der kage, slik, chips og chokolade

Alt dette og meget mere, er med til at oplevelsen bliver en fest, med Danmarks bedste MX kørere, der vil gøre alt for at du får den fedeste oplevelse, med masser af lir. Det er ikke kun på banen at der vil være underholdning, det vil man naturligvis også kunne opleve, på hele området, hvor der er en helt speciel stemning, hvor man simpelthen skal være til stede, for at kunne forstå dette.

DM-A 2023 – Programmet

DM-A, Tidsplan, Program, Morsø Motocross Klub, MX, Motocross, MX Artikler, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: DM-A 2023 Tidsplan, Morsø Motocross Klub

Morsø Motocross Klub

Hvis du har behov for andet information, så kan du kigge på deres tilknyttede Facebook side, hvor de naturligvis også holde alle opdateret, så vidt muligt. Kom til deres gruppe her

Hvordan er stillingen lige nu?

Alt dette og meget mere, det finder du hos DMU, på siden HER

Crossbladet.dk er med til DM-A 2023

Vi ankommer hos Morsø Motocross Klub fredag, og bliver der naturligvis til dagen er overstået, om lørdagen, så hvis du har brugt alle muligheder, for selv at komme afsted, kan du se lidt hos os. Vi fyrer naturligvis op for vores tilknyttede Instagram @crossbladet.dk lidt artikler, og billeder på Facebook.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk