Motocross Nyheder

MX Løbskalender 2023 hos DMU giver dig et komplet overblik

Artikel foto: Træning i Silkeborg Motor Sport, 11-2-2023

Gennem løbskalenderen fra DMU, kan du få alle datoerne på plads, og planlægge, hvilke løb man skal besøge eller køre.

Der er sjovt nok sket mange ting på de 30år, som crossbladet har været væk fra sporten, men der er også mange ting, som man pludselig kan huske igen. En af tingene der var vigtige, både dengang, og nu, er planlægningen af løb, og hos Danmarks Motor Union (DMU) kan du få det fulde overblik, og en næsten komplet plan. Der mangler som regel et par stykker, eller nogle skal opdateres frem mod start, men så gælder det jo bare om at holde et skarpt øje med siden, så man kan få det på plads.

Først løb i Marts 2023

Artikel foto: Screenshot, Løbskalenderen, DMU

Som man kan se på det indsatte screenshot herover, så starter man ud, lige på og hårdt, med en omgang sidevogns DM, allerede 18. marts 2023, og så kommer de ellers som perler på en snor, stort set resten af året, frem til og med september 2023, hvor det ender igen.

Kilde: MX Løbskalenderen 2023

Crossbladet skal også med

Vi har allerede nu en god ide om, hvilket løb vi skal ud og kigge på, for der er stadigvæk mange spændende ting på tværs af landet. Uanset hvad, så skal der besøges en masse klubber og foreninger i Danmark, uanset om der er løb eller ej, for der gemmer sig altid en god historie derude.

Se også: DMU Løbskalender 2024


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk