Motocross Nyheder

Nu starter en ny hverdag for mange unge, nogle på efterskole

Alexander Porting, Motocross, MX, Påskelejr 2023, Uhre, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Alexander Porting

Tilbage i påsken 2023 snakkede vi blandt andet med Alexander Porting, der skulle på MX efterskole, efter sommerferien.

Søndag 13. august 2023 skulle rigtigt mange unge mennesker starte på et helt nyt kapitel i deres liv, for de skulle nemlig starte på et efterskoleophold. Vi har gennem sommerferien mødt rigtigt mange der skulle afsted på efterskole, når det blev hverdag, og nogle af dem har endda været så heldige at få en af de eftertragtede pladser på en mx efterskole, som er meget populært i Danmark.

Alexander Porting

Tilbage i påsken 2023, der mødte vi blandt andet Alexander Porting (artikel foto) der var med på påskelejren 2023 hos Herning Motocross sammen med sin far Anders. Her fortalte Alexander, at han netop skulle på MX efterskole efter ferien, og søndag var de på vej mod Nord, som farmand Anders skrev til os i en besked. Alexander skrev efterfølgende, at han glædede sig meget.

Arme i gips

Det var lige før at Alexander ville have fået sig en træls opstart på opholdet, for han postede lige pludselig et billede med to arme i gips, midt i sommerferien. Han havde brækket sine albuer, men på en cykel, men det var heldigvis ikke mere alvorligt, end gipsen nu er væk, og han er kommet godt i gang igen, og er smuttet afsted mod en ny Jysk tilværelse, og mange nye venner.

Måske bliver han så glad for Jylland, og de sandede baner, at han bliver herovre 🙂

Kappel på efterskole

Ved pokal overrækkelsen i Holstebro søndag, hvor vi var med til deres Klub VM finaler 2023, blev der også lige lavet lidt om på rækkefølgen. Konrad Kappel skulle nemlig også afsted på efterskole, så han og de andre i deres klasse fik lige pokaler, inden han fløj afsted med familien, og afsted derfra. Konrad vandt titlen, og så var han faktisk ubesejret i alle afdelingerne, hvilket er værd at få med.

Silkeborg

Da vi besøgte Silkeborg Motor Sport lørdag, fik vi også at vide at der var et par stykker der heller ikke kunne deltage i klubmesterskaberne, for de skulle også starte på efterskole, om søndagen. Så det bliver spændende og se til hverdagstræningerne, hvor mange der er røget afsted mod en masse nye og fede oplevelser, men mon ikke vi render på dem i weekenderne, til løb.

Planlagt besøg på MX efterskole

Når de unge mennesker har fået lidt ro på, og er kommet godt ind i den nye tilværelse, der kan være noget af en omvæltning, så tager vi afsted og besøger et par efterskoler. Vi vil gerne ud og se hvordan de laver det, og hvad de unge syntes om sådan en form for skolegang, med deres ynglings sport på skemaet. Det kan du læse mere om på et senere tidspunkt, her hos crossbladet.dk

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk