Motocross Nyheder

Optagelser til Pokal eller Hospital er kommet i gang hos Aulum cross

Artikel foto: Kameramand

Crossbladet er kommet med til optagelserne af en pilotepisode, der meget vel skal ende ud med en TV-Serie, hvis andre syntes det er fedt, og forhåbentlig vil byde ind på projektet.

Det er meget svært at sætte forventningerne op til noget, man overhovedet ikke har forstand på, eller ved noget som helst om, så tankerne har braget afsted, inden vi endelig kunne lande i Aulum, i ryttergården, ved crossbanen. Ventetiden var simpelthen for lang, så selvom vi først burde være her, denne onsdag 22. maj 2024, klokken 13:00, så landede vi herude før middag, så vi kunne se hvad der skete. Ryttergården er langt fra fyldt op, og det er plads til mange flere, og her er man velkommen til at komme forbi, både med og uden crosser, og gerne fra klokken 19:00, da de godt kan bruge flere statister, til nogle senere optagelser, og man må også gerne komme ud at køre lidt.

Lidt af mange ting

Vi havde reelt forestillet os nogle større lastbiler, med udstyr i ryttergården, men det var der ikke, der i mod et folkevognsrugbrød, og en masse personbiler, i hvert fald fra filmholdet. Udstyr går de bestemt ikke ned på, for her er en masse dyrt, og professionelt udstyr, og vi har ingen ide om, hvor vi skal starte, eller slutte, hvis det skal nævnes, så det kan du se på nogle billeder, der kommer lidt senere, på vores tilknyttede Facebook side (link kommer nederst i artiklen).

Skuespillere

Vi troede at det var nogle crosskørere, der skulle være med, og det er de da også, men der er også en flok skuespillere, der fortæller historien, hvor crosskørerne, er statister, eller er de? Simon Thuesen (Quad) har en rolle, og så har de også filmet nogle af de kørere, der var dukket op, men hvordan de skal flettes ind, det ved vi ærligt ikke endnu. Holdet er langt større end hvad vi lige havde regnet med, så det er super spændende at være fluen på væggen, i sådan et projekt, der skal ende ud med at handle om blandt andet motocross. Dette bør man støtte op om, hvis man kan, for de her gutter, og gutinder, de ved altså hvad de laver.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Optagelser af Pokal eller Hospital 2024 i Aulum
Artikel foto: Optagelser af Pokal eller Hospital 2024 i Aulum
Artikel foto: Optagelser af Pokal eller Hospital 2024 i Aulum

Fed oplevelse

Det er super fedt at opleve noget helt andet, og nogen andre, der også gerne vil fremme sporten, så det er en stor fornøjelse, at være med her i Aulum. Vi kender stort set alle de kørere der er dukket op, og vi håber at der kommer endnu flere, hvor de skal være i gang frem til 23:00. Hvis du ikke har andet at lave, så bør du komme forbi crossbanen i Aulum, og opleve dette, og hvem ved, måske kommer du med på den ene, eller den anden måde.

Læs også: 10 filmstuderende søger statister til “Pokal eller Hospital” TV-Serie

Instagram og Facebook

Vi har smidt en lille video på vores Instagram @crossbladet.dk og lidt senere, så kommer der et album online på vores Facebook side, men mange flere spændende billeder herfra.

Facebook:

Se alle billederne i et samlet album her

Håber vi ses i Aulum.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk