Quad Nyheder

Se Keld Vestergaard nappe Triplen på Quad i Han Herred Motorklub

Keld Vestergaard, Quad #73, Quad, Portræt, hems, uheld, Interview, Crossbladet,
Artikel foto: Keld Vestergaard

Keld Vestergaard holder sig bestemt ikke tilbage, når der er udfordringer, og han er stadig den eneste der har nappet Triplen på Quad, hos Han Herred Motorklub.

Tilbage i starten af september måned 2023, der lavede crossbladet et portræt med Keld Vestergaard, og omkring hvor hurtigt han egentlig var kommet sig efter en alvorlig ulykke. Men denne ulykke holder ham ikke tilbage, for der tegner sig et klart billede af en ret frygtløs ung mand, der bare skal have action i systemet, koste hvad det vil. For ikke så længe tilbage, her i 2023, (september) der var de på besøg i Han Herred Motorklub, til fjerde afdeling af DM i Quad, og her fik Keld Vestergaard da lige skrevet sig selv ind i historiebøgerne.

Første Quad over Triplen

Han Herred Motorklub har en bane i Fjerritslev, der er smækfuld af fede hop, og en af dem, er et Triple-hop, og den nappede Keld Vestergaard som den første, og formentlig stadig eneste. Vi har fået lov til at låne et par privat video, der blev optaget af det, og dem kan du se herunder.


Der var langt over

Keld Vestergaard har ikke så pokkers meget andet at fortælle om denne oplevelse, at der var langt over, men det var til gengæld en fed følelse, at kunne komme over den.

Forsøgte sig også på 40éren

Mellem de mange fede hop hos Han Herred Motorklub, er der også et 40 meter langt hop!! Den skulle Keld da naturligvis også prøve, men der mangler lige omkring fem meters penge, før han kan krydse den af. Det er naturligvis noget der driller ham lidt, så han kommer helt sikkert til at prøve igen, en anden god gang, som han siger afslutningsvis til crossbladet.dk

Se hans forsøg herunder:

Crossbladet på Youtube

Vi havde brug for en kanal, så derfor har vi lavet en til crossbladet.dk – Find den her

Tak til Keld Vestergaard, for at låne os, deres private video, til denne artikel.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk