Motocross Nyheder

Se over 400 billeder fra WestCoast MX Micro & Pitbike DM 2023

Artikel foto: Dagens “nummerpige” til løbet på Troldkjærbanen

Alle billederne fra vores besøg på Troldkjærbanen til WestCoast MX Micro og Pitbike DM 2023, er nu sorteret og online.

Crossbladet brugte 1,5 dag på Troldkjærbanen hos Holstebro Moto Cross Club (HMCC) til deres WestCoast MX Micro & DM Pitbike 2023, og det var en vældig hyggelig tur. Vi havde fået rodet lidt i, hvad der skulle køres, for det var ikke et Pitbike Cup, men en DM Afdeling, der skulle køres i Holstebro, så vi beklager forvirringen. Søndag i pausen, der sorterede vi den første stak billeder og smed online i et album på Facebook, og da vi ramte kontoret efter løbet, så kom de sidste med.

Crossbladet.dk på podiet

Midt i pokaloverrækkelsen, så begyndte Linette at snakke om noget andet, og om en pokal, de kun giver til forældre, eller til nogle der skiller sig ud, til deres løb. Det er ikke noget de nødvendigvis gør til alle løb, men når de syntes, det er på sin plads. Vi stod og tog lidt billeder, og kiggede rundt, for der var mange der burde have sådan en pokal, da rigtigt mange gør en forskel, for at dette overhovedet kan lade sig gøre. Pludselig blev crossbladet nævnt, og vi skulle have denne pokal, og her blev vi lidt stille, men er jo også +30år siden vi sidst har stået på sådan en skammel.

Vi fik den for vores arbejde med sporten, og det er vi glade for, så tak for det (igen). Vi deler den gerne med alle de frivillige, der er med til, at denne sport, kan lade sig gøre. Klap lige jer selv på skulderen, nu vi er i gang, i fortjener det lige så meget.

Crossbladet.dk med pokalen

Over 400 billeder samlet

Du finder vores album her og så kan du også se lidt fra Holstebro på vores instagram der hedder @crossbladet.dk og der poster vi altid, lidt forskelligt.

Det er en god ide at følge os, på de sociale medier, så overser du ikke noget.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk