Motocross Nyheder

Sjællænderne skulle finpudse sandformen inden Jyske MX løb

Artikel foto: Oliver Linco og Mathias Jørgensen

Sidste weekend mødte vi Mathias Jørgensen og en håndfuld glade Sjællændere på Uhre, hos Herning Motocross.

Vi har fået os en lille snak med Oliver Linco for at høre hvad de lavede i Jylland, den forgangne weekend, lørdag 1, og søndag 2. juni 2024, hvor vi rendte på dem til træningen på Uhre om lørdagen. Mathias Jørgensen har et træningshold under vingerne, som han kalder MJ21 MX Training og her gæstede han Jylland, med fem af kørerne der er tilknyttede dette område.

B og A kørere samlet

Det er et sammentømret hold, blandet med B og A kørere, med flere forskellige deltagere, og denne gang havde Mathias Jørgensen fem kørere med til Jylland, for at træne.

Kørerne:

  • Oliver Linco
  • Storm Askbo
  • Emil Pihl
  • Mads Frederiksen
  • Lucas Ankjær

Sand og huller

Lørdagen brugte de på Uhre, hos Herning Motocross, hvor der er masser af sand, og om søndagen, der var de på en privat bane i Grindsted, der er kendt for at have både sand og huller. Der skulle trænes teknikker, og have dem tilpasset, for selvom man laver de samme ting, flere gange over et år, så er det ikke noget der bare ændrer sig fra dag, til dag, det kræver mange timers arbejde.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Start træning på Uhre 2024
Artikel foto: Mathias Jørgensen

Forberedelser

Både B og A kørerne har nogle Jyske løb, med sand og dertilhørende huller, så dette skulle de forberede sig på, og det fik Oliver i hvert fald en del ud af, og formentlig også de andre, ved denne tur i det Jyske, så det bliver spændende at se, når løbende skal køres, og de har hørt efter.

Oliver Linco var ude i hele 2023 sæsonen, med en skulderskade, hvor han så hjalp Mathias Jørgensen, når han skulle køre, men det har været hårdt, både fysisk og mentalt, at komme tilbage på cyklen, så det arbejder de også med, når han er med ude og træne med Mathias Jørgensen.

Vi holder øje med de unge mennesker, specielt til DM B 2024, hvor vi formentlig også er til stede.

MJ21 MX Training

Du kan finde Mathias Jørgensen og hans træningshold på Instagram HER

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk