Quad Nyheder

Team Dyrberg satser på fuld DM og nogle Tyske løb i 2024 sæsonen

Andreas Dyrberg, Mikkel Dyrberg, Quad Team Dyrberg, Påskelejr 2023, Uhre, Quad Træning, Motocross Nyheder, Crossbladet.dk
Artikel foto: Andreas og Mikkel Dyrberg – Fra påsken 2023

Crossbladet har fået en snak med Team Dyrberg fra Herning, der melder klar til 2024 sæsonen, selvom sygdom har drillet.

Vi har fået en snak med Team Dyrberg, hvor vi havde farmand (LP) i røret, med tvillingerne Andreas og Mikkel i baggrunden, for at høre lidt om hvad deres plan er i 2024. Mikkel har været syg gennem en længere periode, og har faktisk kun kørt syv timer, siden vi mødte dem første gang på træningslejren i påsken 2023, på Uhre. Det er kyssesyge der har drillet Mikkel, i ikke mindre end 13 måneder, og her for cirka 1,5 måned siden, der valgte man at fjerne hans mandler, så nu skulle han være klar igen, selvom der naturligvis venter en del genoptræning.

Fuld DM program, og Tyske løb

Andreas og Mikkel skal køre et fuldt DM-A program i 2024, hvor forventningerne naturligvis er lidt blandede, for Andreas bør kunne køre med om topplaceringerne, hvor Mikkel skal have nogle timer på maskinen, der i øvrigt er en ny maskine, som han ikke har lært ordentlig at kende endnu. Udover DM, så er planen at køre nogle af de større Tyske løb, hvor der også er langt flere kørere med fra start, og her kan man ryge ud i, at man ikke kvaller sig, da der “kun” kan være omkring 30 bag bommen. Det er jo noget man langt fra oplever her i Danmark, men sådan er det mere eller mindre, med det samme, på den anden side af grænsen.

Team Danmark elever

Der er sket lidt siden, vi snakkede med de to unge gutter i sommeren 2023, for i August måned 2023, der startede de på HHX i Herning, som Team Danmark elever, sammen med omkring 20 andre, fra andre sportsgrene, der alle går sammen med skolens 700 andre. Det var ikke bare lige sådan, for der var ikke andre Quad kørere, der har været inde som Team Danmark elever, men LP (farmand) har fået det til at lykkedes, med hjælp fra blandt andet DMU og deres tidligere træner, Karsten Mols. Dette betyder at de også kan have lovligt fravær, som der jo kan komme, når man dyrker en sportsgren på topplan. Udover den normale skolegang, så er der blandt andet også fysisk morgentræning.

Kan snart ryge afsted alene

Andreas og Mikkel Dyrberg, er også blevet 17, siden vi mødte dem i Påsken på Uhre, og det betyder jo kørekort, dog med en voksen ved deres side, altså indtil maj i 2024. Så bliver de 18år, og så kan de ryge mod eventuelt Tyskland helt alene, så slipper jeg for at komme med, grinte LP, da vi snakkede med ham. Om han så helt kan undvære det, ja det får vi jo at se senere her i 2024.

Det bliver spændende at se hvordan de klarer sig i den kommende sæson, og det er naturligvis noget, som vi crossbladet holder øje med, for vi er også med til alle DM afdelingerne.

Held og Lykke til Team Dyrberg.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk