Motocross Nyheder

Team WestcoastMX er samlet på Påskelejren, med mange kørere

Artikel foto: Morten Madsen og Henrik Møller – WestcoastMX

Der har været mange kørere fra Team WestcoastMX på påskelejren i Uhre, og lørdag er der mange, samt ejeren selv.

Vi har nævnt det tidligere, og vi gør det igen, man ser mere eller mindre WestcoastMX overalt, også på påskelejren i Uhre, hvor crossbladet er med. Der er mange kørere fra deres Team WestcoastMX her på Uhre, og lørdag, der lykkedes det for os, at indfange en håndfuld, til et par billeder, som kan du se længere nede i artiklen. Henrik Møller der ejer WestcoastMX er selv til stede denne lørdag, hvor de klokken 13:30 har inviteret alle deres kørere fra teamet, hvor de så laver noget hygge for og med dem, bla. med sodavand og grillpølser, og så skal der formentlig snakkes en masse om cross.

Billeder af kørere fra Team WestcoastMX

Artikel foto: Mathiaz Madsen
Artikel foto: Emil Bruun
Artikel foto: Kevin Nørgaard
Artikel foto: Sander Dahl
Artikel foto: Victor og Hugo Eilenberger

Hvad er Team WestcoastMX

Udover et kæmpe sammenhold, og mange gode venner, man kan snakke motocross med (blandt andet), er det jo et Team, hvor man gerne samles, når man er ude til løb, og bor samlet i grupper. Team WestcoastMX, giver naturligvis også en række fordele, i og med, man har deres logo på tøjet, maskinen eller bilen, og det kan du læse meget mere om på deres hjemmeside.

Læs om Team WestcoastMX


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk