Motocross Nyheder

Tirsdag 19-3-2024 var crossbladet på besøg hos Møldrup Motor Klub

Artikel foto: Jacob Melgaard

Nu er det lykkedes for Møldrup Motor Klub at få styr på vandet, og kunne igen tiltrække mange kørere til træning.

Tirsdag 19. marts 2024, skulle vi finde en bane i nærheden af kontoret, der havde åbnet op for træning, for selvom vi mangler en ekstra sommertidstime, så kan det godt lade sig gøre nu. Møldrup Motor Klub annoncerede at de åbnede allerede klokken 15:00, så den lagde lige til højrebenet, og så røg vi ellers afsted, til kaffe, efter at have snakket med formanden Rene Mathiasen.

Let regn ved Viborg

Vi ramte Viborg en lille time inden træningen startede, og herfra er det knap 15 minutter til banen, hvor det begyndte at regne, og det satte en lille dæmper på humøret. Vi havde ellers nøje kigget på vejrudsigten, men den drillede lidt tirsdag, så vi landede på Fredskov banen i let regnvejr, hvor der var en 3-4 biler ankommet. Her fik vi dog hurtigt gode nyheder, for dette lette regnvejr skulle stoppe ret hurtigt, og så ville der være et vindue på omkring to timer, hvor der kunne trænes. De fik ret.

Mon der kommer mange

Der var lidt stille indtil 15:30, men så kom der ellers biler ind på pladsen den næste time, og det endte altså ud med at være omkring 40 aktive kørere på besøg, tæt på det samme antal, som de kunne samle lørdagen forinden, så det var flot. Der var en hyggelig stemning, ja det er der jo mere eller mindre hver gang, lige meget hvor man kommer hen, og alle nyder bare at være i gang igen.

Læs også: Søndag 31. Marts 2024, vender sommertiden tilbage i Danmark

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Tirsdagstræning 2024, hos Møldrup Motor Klub
Artikel foto: Tirsdagstræning 2024, hos Møldrup Motor Klub
Artikel foto: Tirsdagstræning 2024, hos Møldrup Motor Klub

Vi har ikke mere kaffe!!

På slaget 17:10, stod vi inde i klubhuset, og her var der lidt panik, for der var ikke flere kaffebønner, men Rene havde planen klar, og en anden besøgende meldte op, at der var en pose i bilen. Altså vi nåede ikke langt ud på banen, inden der kom en besked med et billede, og tre friske poser, og at kaffen var sat over, så de handlede hurtigt på det, formentlig nok for at slippe for en kommentar 🙂

Legenden Morten Justesen

Vores ambassadør Aksel Kugelmann og bedstefar Jørn var i ryttergården, så det ville være underligt at legenden Morten Justesen ikke også dukkede op på hjemmebanen. Nu var der jo regnvejr, og han er “oldboys” selvom han ligner en på 25ish ( bedøm selv på billede her ), så den kunne gå begge veje. Men lige pludselig så stod han inde i klubhuset, og kiggede på mobilen, og spurgte om banen var helt smadret. Det var tydeligt han mere eller mindre var væltet ud af sengen, for banen var i topform, dog med lidt huller og spor, som man bedst kender Fredskov banen efter en times kørsel.

Selvom Morten, og 95% af de andre kørere fik ondt i deres arme, og måtte holde lidt pauser, så skal han alligevel lige have lidt ros. Ved 18tiden var der lige en halv times træning tilbage, og det var blevet et noget kedeligt regnvejr, så vi sad og sundede os i bilen, med varme på. Her kørte Morten lige ud, som en af de få rå, og nappede den sidste træning, helt af sig selv.

Video

Som vanligt blev der også lavet lidt forskelligt materiale fra vores besøg, og her har vi smidt en håndfuld video fra træningen, på vores tilknyttede Instagram @crossbladet.dk

Billeder

Der kommer et album online på den tilknyttede Facebook side, onsdag formiddag.

Her kan du se alle billederne fra Møldrup Motor Klub 2024

God fornøjelse, og tak for en hyggelig dag.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk