Quad Nyheder

Tom Søe og Quad Pigerne var os med til Popup træning i Odense

Tom Søe, Quad, Uhre, Herning Motocross Klub, Quad Nyheder
Artikel foto: Tom Søe

Lørdag 14. Oktober 2023, blev der afholdt Pop Up pigetræning på Motorsportcenter Fyn, og den sidste gang, var Quad pigerne også med, hvor Tom Søe var træner for dem.

DMUsport har gennem en periode haft Pop Up pigetræning på Motorsportcenter Fyn, hvor der også er en MX Bane, og her har Sara Andersen og Line Dam været tilknyttet. Her har der været afviklet MX Træning, men lørdag 14. oktober 2023, der var landets Quad piger, også inviteret med, samt Tom Søe (artikel foto) der skulle være dagens træner for Quad pigerne i Odense.

Under 10 aktive Quad piger

Vi fik en snak med Tom Søe, der i skrivende stund er på vej hjem fra Tyskland, og han fortæller til crossbladet, at der lige nu blot er 7 aktive Quad piger i Danmark. En god del af dem var også med i Odense, denne lørdag, ja faktisk så manglede der kun en af dem, så det var en flot opbakning af Quad pigerne, til dette event. Tom fortæller videre, at han havde en god fornemmelse af at, de alle har haft en god dag, selvom banen nu nok godt kunne have været en anelse bedre, for den var ret mudret, men så lærer man jo også at køre i dette.

Se også: Majken Vestergaard er en af de få Danske kvindelige Quad kørere

Vi skulle have været der

Crossbladet skulle helt klart have været med der, og vi fejlberegnede vejret, for selvom det blæste i Odense, og var lidt koldt, og mudret, så var solen oppe hele dagen, og de havde det flotteste vejr. Det er lidt ærgerligt, men så kan vi allerede nu sige, at vi kommer med i 2024, hvor Quad pigerne, forhåbentlig også er med, når de starter op med dette igen, til foråret.

Video teaser fra dagen

På facebook er der en gruppe der hedder Quad, og her har Lars Lübker postet en lille video snas derfra, så man lige kan fornemme, hvad man gik glip af. Den kan du se herunder.

(Klik play på den indsatte skærm herover, for at se video)

Vi holder naturligvis øje med den kommende sæson, og håber at de også kommer med i 2024.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk