Motocross Nyheder

Tue og Claus gør alt for at få Uhre klar til sidste klubmesterskab

Artikel foto: Formanden på Uhre Tue, og Claus

Uden de mange frivillige og ildsjæle, ville der næppe være noget motocross i Danmark, og her kan du møde to af dem.

Crossbladet fik for øre, at formanden for Herning Motocross, Tue Lassen og Claus B. Nielsen (artikel foto) skulle på Uhre sent onsdag aften, for at lave bane. Den kommende lørdag 28. oktober 2023, skal den sidste afdeling af klubmesterskabet køres på Uhre banen, hos Herning Motocross, og selvom det måske var lettere bare at aflyse det, så gør Tue og Claus en stor indsats, for at dette ikke kommer til at ske. Vi øjnede en chance for at komme ud og trave lidt bane, og skrive en artikel, om et par af mange frivillige i Danmark, der bruger tiden på motocross banen, i stedet for at hygge derhjemme.

Søndag, mandag og onsdag

Crossbladet fangede Tue og Claus på Uhre onsdag aften 25. oktober 2023, hvor de skulle mødes derude klokken 20:00, for lige at give banen, endnu en overhaling. I denne forbindelse fortalte Tue til crossbladet, at han var derude søndag et par timer, og det samme mandag, inden de skulle have bestyrelsesmøde, og så igen onsdag aften, for de vil bare gerne have dette ræs gennemført.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Geden
Artikel foto: Æ traktor

Gad vide hvordan banen ser ud

Efter ankomsten, så snakkede vi kort om vejret, banen, og chancerne for at gennemføre den sidste afdeling, inden maskineriet blev startet op, og gjort klar. Vi var alle lidt spændte på at se banerne, for der var jo kommet lidt vand, men de har forberedt sig, så godt de kunne, så banen netop kunne trække noget vand. Efter et par billeder, og de havde fået synet tilbage, fra vores blitz, så gik turen op på Maxi, for at se om det så slemt ud, eller om der var en chance for at det blev godt.

Læs også: Har du tænkt over hvor mange frivillige der gør din sport mulig

Kunne være langt værre

Altså der var vand på begge baner, det kommer vi ikke udenom, men efter der blev gravet render, med geden, flyttet mudder og efterfølgende slæbt over, så lignede det faktisk en bane. Nu travede vi rundt ude på banerne, hvor de kørte rundt, og her virkede banerne faktisk stabile, naturligvis med lidt sjap, men vi har bestemt oplevet det langt værre tidligere på året, hvor vi mere eller mindre sank i, hver gang vi tog et skridt. Sådan var det slet ikke denne gang, men nogle steder er den blød, men størstedelen af det vi kom omkring, virkede fast, men igen, der er jo motocross ikk.

Vi gennemfører

Da de havde kørt rundt på Uhre omkring 1,5 times tid, så fik vi lige en sodavand i klubhuset (eller vi fik naturligvis chokolade) så blev de hurtigt enige om at gennemføre klubmesterskabet lørdag. Havde det været et løb, så var det også blevet gennemført, sagde Tue afslutningsvis, men der skal ikke komme 20mm mere, og hvis det bare er støvregn, så kan det trække ned, og vi kan køre.

Vi kan naturligvis ikke garantere, at dette gennemføres (100%) men vi føler, man er godt inde, så du skal altså selv holde øje med deres Facebook gruppe. Kom til siden her

Husk at takke de frivillige

Vi har set og hørt om dette hele sommeren, i vores første sæson med motocross i over 30år, og dette er noget af det, som vi også oplevede i de unge dage. De mange frivillige der gør denne sport til virkelighed, og dem skal du huske at sige tak til, så ofte du kan, for uden dem, var der intet motocross. Vi sætter også stor pris på de mange frivillige, for ellers kunne vi jo heller ikke komme ud, og skrive om motocross, quad, osv osv.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk