Motocross Nyheder

Vi er landet i Randers, og er klar til første afdeling af DM Classic Cross

Artikel foto: Mikkel Caprani´s løbsmaskine

Vi har lige været hjemme og vende, inden turen fredag gik videre mod Randers Motor Sport, hvor vi hele lørdagen er med til den første afdeling af DM Classic Cross 2024.

Crossbladet landet på Honda Park Randers, hvor der lørdag 11. maj 2024, skal køres første afdeling af i alt fem, på Honda Park Randers. Tilbage i september måned 2023 var vi med til finalen af DM Classic Cross, der blev kørt i Kolding, men her var vejret ikke helt på deres side, men det endte ud med at blive gennemført. Her lovede vi både kørerne, og os selv, at det skulle vi ud og opleve igen, men helst med noget bedre vejr, og nu var har vi både vejret, og tiden på vores side.

Flere kendte ansigter

Vi kom som vanligt (helst) i god tid, og her har vi gået rundt og sludret med mange af deltagere, og taget lidt billeder. Der er blandt mange, Mikkel Caprani, der sammen med nogle andre fra klubben, har været i gang med at gøre de sidste ting klar, men også Flemming Vad er her, hvor Børge dukkede op, sidst på dagen. Det flyver allerede rundt med fede, og nogle ret vilde historier, så festlighederne er godt i gang, uden en eneste kører har været ude på banen.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Honda Park Randers
Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Honda Park Randers
Artikel foto: DM Classic Cross 2024, Honda Park Randers

Teknisk Kontrol

Her først på aftenen i tidsrummet 18:00 til 19:30 er der teknisk kontrol oppe ved klubhuset, og her har vi blandt andet stået og klikket lidt billeder, og her er der altså mange fine maskiner. Det er også her der dukker nogle gode historier op, så det er sjovt at stå i baggrunden og lytte med.

Billeder og Video

Vi prøver en gang mere (det tegner godt nu), hvor der kommer billeder i et samlet album på Facebook siden ( se billederne her ) og lørdag, kommer der video på vores instagram, der hedder @crossbladet.dk hvor vi er lidt over det hele, og kigge med, som vi plejer.

Back to top button
Crossbladet.dk