Motocross Nyheder

Vi skal med til DM i Classic Cross 2024 hos Randers Motor Sport

DCC, Dansk Classic Cross, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet,
Artikel foto: DCC

Vi har takket ja til at komme med til Classic Cross DM 2024 hos Randers Motor Sport, for vejret kan da kun blive bedre end tilbage i 2023, hvor finalen blev afviklet i Kolding.

Tilbage i september måned 2023 var crossbladet med til finalen af DM Classic Cross, og det blev en noget speciel omgang, da det var så mudret, at de var tæt på at aflyse. Vi manglede et eller andet for at kunne mærke det komplette event, så vi har hele tiden sagt, at vi skal tilbage, men vi vidste ikke hvornår. Den kommende weekend, skal der om lørdagen 11. maj 2024 afvikles den første afdeling af DM Classic Cross hos Randers Motor Sport (Honda Park Randers) og her er vi blevet spurgt en del gange, om vi ikke havde lyst til at komme med igen, og det har vi nu takket ja til.

Ankommer fredag

Vi har som mange andre steder, besluttet os for at komme dagen før, og i god tid, så vi kan snuse lidt til miljøet, der er helt specielt, og nu har vi jo lært lidt flere at kende. Så vi vil gøre det vi altid gør, skriver lidt artikler og tage en stak billeder, der bliver pumpet online, mens vi er til stede.

Der dukker jo også et par at de “ældre” fra MX miljøet op, til denne version, men det kigger vi nærmere på, når vi kommer dertil, og ser hvem vi kan støve op på dagen.

Vi glæder os til at vende tilbage, for Classic Cross er bare noget andet.

Læs mere om eventet

Dansk Classic Cross har lavet en lille opdatering på eventet, som du kan læse HER

Følg med på de sociale medier

Som altid vil vi lave lidt video på vores tilknyttede Instagram, og lave et samlet album til billeder på vores Facebook side, og når det er oprettet, skriver vi lidt om det.

Følg med på:

Kom til vores Facebook side her

Kom til vores Instagram her

Stay Tuned in

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk