Motocross Nyheder

Ville ønske de mange crosslejre var mere spredt ud om sommeren

Herning Motocross, Uhre, Klubmesterskab 2023, MX, Motocross, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: KLUB VM, Herning Motocross

Her i nyere tid, der får de Danske motocross kørere rigtigt mange tilbud, men årets crosslejre er presset meget sammen.

Vi har haft den store fornøjelse af at være med til nogle af de mange crosslejre denne 2023 sommer, men på bare to uger, var rigtigt mange presset sammen, og blev afholdt på samme tid. Her i nyere tid, er der virkelig mange tilbud til den Danske motocross kører, som vi tidligere har været omkring, men udover de ekstremt mange træningstilbud i det daglige, så er der også kommet mange crosslejre, i hvert fald, siden vi selv var aktive sporten, for mange år siden.

Mange på kort tid

Vi ved godt, at mange crosslejre bliver afholdt på det samme tidspunkt, fordi man gerne vil fortsætte noget der virker, og man ved, at der kommer de samme, lige præcis på dette tidspunkt. Men alligevel, så syntes vi det er ærgerligt, at man ikke har de mange crosslejre spredt mere ud, henover sommeren, så man ikke har mange på samme tid, på bare 2 til 3 uger. Eksempelvis er der slet ingen tilbud i uge 30 (2023) hvilket lige nu nok er godt nok med dette vejr, men det kan man jo ikke vide på forhånd. Uge 31 har et enkelt tilbud, i Melby, men er for de mindste kørere, og så er der ellers lidt stille. Vi ville enormt gerne have været ud til flere i år, men vi syntes personligt, at have presset citronen, for at nå igennem en lille procentdel af dem, der er.

Flere kører, kunne prøve flere tilbud

Det kunne være fedt at de mange tilbud blev spredt lidt mere, så flere kørere, kunne prøve flere forskellige crosslejre, og nogle af dem kunne måske endda have flere deltagere, hvor det har haltet en lille smule, hvilket formentligt er fordi, der er så meget, på samme tid.

Vi håber det bliver anderledes i 2024, og kan se endnu flere steder.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk