Motocross Nyheder

Weekenden bød også på træning i Billund med Mads og Frederik

Artikel foto: Frederik Eskildsen

Frederik Eskildsen og Mads Rasmussen fik endelig gennemført deres træningsweekend hos Billund Motocross Klub.

Crossbladet var til konfirmation med vores Ambassadør Mathias Skov i Brande, og herefter kunne vi lige nå et par timer, i den afsluttende fase af en træningsweekend, hos Billund Motocross Klub. Frederik Eskildsen og Mads Rasmussen har måtte udskyde denne weekend, grundet vandet i klubben, der virkelig har drillet her i 2024, men der er kommet styr på det, eftersom en håndfuld medlemmer kører treholdsskift på pumperne, hver dag, og det gør de også frem mod DAM #2, hvor alt er klart.

Trætte deltagere

Vi kom til Billund omkring 13:00, hvor vi oprindeligt skulle have været der til 16:00, men de havde ændret lidt i pogrammet, så de stoppede en time før, ganske enkelt fordi mange deltagere var kørt trætte. Nogle havde opgivet efter den første dag, og meldt fra om søndagen, men det sand på de kanter, kan altså køre selv den bedste træt.

Lille bane og stor bane

Der var træning på begge baner, hvor trænerne skiftes til at være, så det var fordelt godt ud, og da vi ankom var det Mads Rasmussen, der trænede på den lille bane. Mads var som altid skarp, men vi tror også at han var lidt træt, for han spænede ikke rundt som tidligere (han prøvede at lave et løbe billede), men men men. Frederik Eskildsen trænede på den store bane, og selvom han havde armen i slynge, så var der lidt mere liv i ham, selvom det så lidt sjovt ud, når han klappede af kørerne.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Frederik med et handicappet klap

Frederik løb rent faktisk rundt, også uden helt at tænke over det, før vi tog billeder af det, og når en crosskører / træner, ser en fotograf, så kan de alt, og de billeder kan du se senere, når de kommer online i et album. Der var tre hold på den store bane, og her var de opdelt efter hvad de kunne, og havde af erfaring, samt størrelse på maskine, så det virkede faktisk godt, syntes vi.

Armbøjninger er ikke en straf

Vi har ikke set meget til armbøjningerne i 2024, men har hørt at Claus Goul glædeligt deler ud af dem på Rydhave, og har en stram linje der, men ellers virker det som om at de andre trænere, er faldet lidt af på den. Det billede ændrede Frederik Eskildsen dog, for vi havde ikke været på den store bane i lang tid, før en kører fik 10 af slagsen, midt i sandet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Så er der armbøjninger i sandet
Artikel foto: Så er der armbøjninger i sandet
Artikel foto: 10 armbøjninger, sætter sine spor

Og det var langt fra det eneste eksempel, for vi hørte mange kørere sige, at de fik armbøjninger hver gang de kom for sent, eller lavede noget de ikke skulle, og det virkede. Den unge mand på billederne herover kommer aldrig for sent mere, og til den næste træning, var han der 5 minutter før, så han skulle ikke nyde noget, for de arme var pænt lange allerede.

Så er der skumfidusræs

Vi kom i den afsluttende fase i Billund, så det var ikke meget træning vi så, men vi fik et par skumfidusræs med, hvor enkelte kørere med garanti har trænet i dette, for de kunne sgu sluge dem, og køre med det samme, men andre kæmpede en del med dem.

Se video fra skumfidusræs på Instagram: Video 1Video 2

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Artikel foto: Mads Rasmussen

Der var omkring 25 deltagere denne weekend hos Billund Motocross Klub, og vi hørte kun positive ting, altså udover de store drenge, der brokkede sig over, at de var tvunget til at være usunde i 15 minutter, for de skulle spise skumfiduser, men så må de løbe en ekstra tur.

Billeder fra vores besøg

Der kommer et album med et par hundrede billeder, senere denne mandag.

Se alle billederne fra vores besøg i albummet her

Tak for en hyggelig eftermiddag, hvor kaffen dog manglede, men det kan man jo rette op på ved næste besøg, for mon ikke vi render på dem igen her i 2024.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk