Quad Nyheder

Zander tester formen ved de Hollandske Mesterskaber 2024

Zander Keller Kristiansen, Quad, Portræt, Crossbladet, Quad Nyheder, Motocross Nyheder,
Artikel foto: Zander Keller Kristiansen

Den kommende weekend skal Zander Keller Kristiansen teste formen ved de Hollandske Mesterskaber, Onk Masters 2024.

Nu er de Danske Quad kørere også begyndt at røre på sig, eller nogle har faktisk været aktive igennem en længere periode, hvor vi blandt andet, er stødt på Zander Keller Kristiansen (artikel foto) på flere af sandbanerne, hvor de også må træne. Zander har den seneste tid, fået kørt en masse timer i systemet, for nu skal formen testes af, hvor han skal køre med i den første afdeling af Onk Masters 2024, som det Hollandske mesterskab hedder, på de kanter.

Første løb i lang tid

Vi spurgte ind til Zander´s forventninger med dette løb, og han svarede.

Har ikke som sådan nogle forventninger, da det er første løb i år og generelt første løb i rigtig lang tid. Men håber bare på to gode starter, og få sammensat to gode heat. Det er både for at teste grundformen der er blevet bygget hen over vinteren og samtidig bruger jeg denne afdeling, og én enkelt mere i Holland som opvarmning til ADAC, som jeg fokuserer på her i 2024.

Vandt det Hollandske Mesterskab i 2022

Tilbage i oktober måned 2023 lavede vi et portræt med Zander Keller Kristiansen, hvor han også fortalte lidt om sejren til de Hollandske Mesterskaber i 2022. Nu skal han (indtil videre) starte med at køre en afdeling for at teste formen, men hvem ved, måske kommer der flere..

Det bliver spændende at høre hvordan det ender i weekenden, for han har godt med fart i maskinen, altså sådan ser det ud, når vi står ude ved banerne og kigger..

Held og lykke med weekendens projekt..


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk