Motocross Nyheder

142 kørere deltog i DAM 4 hos Aars Motocross Klub 2023

Artikel foto: Svend Anker, Aars Motocross Klub

Crossbladet var med til den fjerde afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2023, og det forløb med en dejlig ro i sindet.

Vi ankom lidt senere end til de forgangne afdelinger, men vi nåede at være med fra starten, hvor de første heat, skulle køres, hos Aars Motocross Klub. Der skulle køres fjerde afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2023, og selvom der var en lille smule mindre deltagere denne gang, så var det stadig en super hyggelig dag. Denne afdeling fik totalt samlet 142 kørere, hvor de to andre løb, som vi har være med til, havde tæt på 200 deltagere, og det kunne man godt mærke i området.

Besøgte klubben en måned tidligere

Vi har faktisk ikke så meget andet at sige om stedet, end da vi besøgte dem for en måned siden, da vi var med til tirsdagstræning hos Aars Motocross Klub. Udover at det som de snakkede om, med blandt andet den farlige bro, er blevet lavet, så man ikke kan komme op på den, hvilket også betyder, at man ikke kan krydse banen mere, og komme til et reparationsområde, hvilket er flyttet, og så har de lavet en rigtig fed vold, til blandt andet publikum, og dette område var velbesøgt.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Publikum på den nye vold – Aars Motocross Klub 2023
Artikel foto: Publikum på den nye vold – Aars Motocross Klub 2023

Utroligt rar, afslappet stemning

Nu har vi jo oplevet et par afdelinger af Dansk Amatør Mesterskab 2023, og denne gang, var sådan en rar og afslappet tur. Vi gik direkte ind og fik udleveret en blå vest til fotografer, og gik direkte til banerne. Vi skulle ikke spørge om lov mere, vi ved, hvad vi må, og kunne bare gå i gang med at tage billeder, og hilse på de mange mennesker. De hele føltes bare så dejligt let, uden noget stress, men det smitter også af, på de kære Nordjyder, som ikke har så travlt med tingene, men får alligevel lavet det som de skal.

Se også: Vi har postet video og billeder fra DAM 4 på vores Instagram her

Stor ros til deres rednings team

Om det var lokale folk fra Aars, eller nogen udefra, det gør egentligt ikke så meget, for de havde bare styr på tingene, og var en sand fornøjelse at opleve. De reddere som var til stede, for at hjælpe kørerne hos Aars Motocross Klub, fortjener alt den ros, som de kan få, og ikke mindst flagposterne, der fik de hvide flag op, når der var brug for det. Redderne reagerede på det, med det samme, og så måtte det tage den tid, som det tog, for kørerne og deres velbefindende, er trods alt vigtigst.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Dansk Amatør Mesterskab 2023, DAM 4, Aars Motocross Klub, MX, Motocross, MX Nyheder, Crossbladet, Motocross Nyheder
Artikel foto: DAM 4, Aars Motocross Klub 2023

Altid underholdning i Hadsundlejren

Vi er lidt i tvivl om det kun er noget som vi ser, eller om det er helt normalt. Som vi ser det, så tegner der sig et billede af en ret underholdende Hadsundlejr på banerne, hvor de mere eller mindre, hele tiden skal skrue i en stakkels maskine. Ved vores første besøg i Aars, var det “jagten på en dyse” og gangen efter, dog på hjemmebanen i Hadsund, var det en kobling, det gik udover, og igen i Aars var de på spil. Denne gang var det Thomas Hansen (Formanden fra Mols) der skulle bruge et ledningsnet, og sjovt nok, da vi ankom til lejren, stod de på hovedet i en maskine, og var ved at skille den af.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: DAM 4, Aars Motocross Klub 2023
Artikel foto: DAM 4, Aars Motocross Klub 2023

Det er ikke den samme maskine de roder med hver gang, trods alt, og denne gang var det Valdemar Rune´s ekstra maskine, der kunne hjælpe en anden kører. Der er stadigvæk det rigtige gode sammenhold, mellem forældre og kørere, som da vi var aktive i sporten, for mange år siden, og er fedt at se, at det stadig holder ved. Valdemar Rune´s far (billederne herover) er også kendt som “pudsekluden” , så en fordel ved, at de åbnede denne reservemaskine, for så kunne han lige pudse lidt på maskinen, hvor man normalt ikke kommer.

Tak for en god oplevelse

Vi forlod Aars Motocross Klub med en rar stille fornemmelse i kroppen, og var ikke stressede over nogle ting, der skulle tænkes igennem, for vores oplevelse var, at det hele forløb som det skulle, og hvis der var et problem, så blev det løst, altså helt nede på jorden, uden af fare op. Dette er nok også en af grundende til, at vi kan afrunde løbet, søndag morgen, inden vi skal videre til det næste løb.

Se også: Find frem til alle vores album med billeder på siden her

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk