Grøn omstilling

Bestyrelsesmødet blev udsat, og vi afventer afgørelse med tearoff

Tue Lassen, formand for Herning Motocross, Uhre, MX, Motocross, Crossbladet, MX Nyheder, Motocross Nyheder
Artikel foto: Tue Lassen, formand for Herning Motocross

Det var en stor succes med opsamling af tearoff, nye og brugte, hos Herning Motocross, men vi afventer nyt fra bestyrelsen.

Herning Motocross vil gerne gå forrest med projekt grøn omstilling, og i denne forbindelse indførte formanden Tue lassen 2kr pant på tearoff til Quad og Sidevogns DM 2023. Da løbet var veloverstået, så kunne der gøres status på dagen, og det vist sig at være en succes, for mange af de unge mennesker, fik samlet på den gode side af 100 tearoff sammen, og fik dem indløst til slik, på dagen. Vi fik meget positivt respons på dette, med flere ideer, og tanker, til dette projekt.

Ideen skulle med på møde

Planen var efterfølgende, at dette skulle tages op på et bestyrelsesmøde, der skulle have været afviklet i dagene efter løbet, men det blev desværre aflyst, da de ikke kunne samle alle tropperne, som planlagt. Så det er ikke fordi, at vi sidder og gemmer på svaret, men fordi vi håber, at de kan få dette gennemført, så vi kan komme med nyt i sagen, men det ser ud til, at kan trække sig til efter sommerferien, som netop er kommet i gang. Så snart vi ved mere om dette, så hører du naturligvis også om det.

Forbundene har set det

Vi ved at begge forbund (DMU og DMCU) har set dette, og her er der også positiv feedback, men hvor vi ender henne med det hele, er alt for tidligt, i forløbet.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk