Motocross Nyheder

Manglende træning trækker rigtigt mange kørere sydpå i 2024

Sol, Skyer, Sommertid 2023, Sommertid, Danmark, Motocross Nyheder, MX Nyheder, Motocross, MX, Crossbladet
Artikel foto: Sommer i Danmark, 2023

Det er utroligt så mange kørere der trækker sydpå for at træne inden sæsonopstart i nyere tid, også her i 2024.

Vi kender til rigtigt mange kørere der ryger sydover for at træne i en eller to uger, inden 2024 sæsonen starter op i Danmark, men vi havde ikke troet at antallet, var så mange, her i nyere tid. Dette er ikke noget vi oplevede i vores unge dage, hvor vi selv var aktive, for her kørte man bare, når det var muligt, mudder eller ej, men fokus er godt nok blevet ændret her i nyere tid.

Bestemt antal træningstimer

Vi hører flere og flere, der er bekymrede (fortsat) over at de ikke kan få den rette mængde træningstid, inden sæsonen starter op, for vejret er ikke ligefrem med os i Danmark, specielt ikke her i 2024. Vi skriver lige nu 10. februar 2024, og så er der under en måned til at det første løb køres i landet, og det stresser altså en del, for tænk nu hvis, ens modstandere havde nogle fordele.

Spanien og Italien

Vinterferien 2024 er netop sparket i gang i Danmark, og det betyder at rigtigt mange er røget afsted mod både Spanien og Italien, eller så skal de snart afsted. Der kom lige endnu et snevejr omkring Danmark, på den store udrejsedag, men det var vist ikke så slemt, som først antaget. Magnus Sjølander skal til Italien, og skulle have været afsted fredag, men dette er lige nu udsat til søndag, for vejret er ikke med dem på de kanter, før i de nye uge. Først var planen at de skulle være afsted i et par uger, men også dette er ændret til en uges tid, men det var vist noget arbejde der lige skulle passes hjemme i Danmark. Andrea Hjort er på vej mod Red Sand i Spanien, og her skal de være afsted de kommende to uger, så de kan få nogle timer kørt ind i systemet, specielt fordu hun er rykket op på en lidt større maskine i 2024.

Mange forsøger sig i Danmark

Vi har lige haft en flot weekend med træning, desværre midt under Supercross i Herning, så det var lidt af et dilemma, for mange kørere. Ugen efter, der ser det noget anderledes ud, for vejret skifter jo helt vildt for tiden i vores lille land, og nu står den atter på sne, og dumme baner. Alligevel har en del baner valgt at åbne denne lørdag 10. februar, hvor de bare lige skraber sneen væk, og lader kørerne komme ud og træne lidt, men det må være begrænset, hvad de får ud af dette.

Vi er noget spændte på, at se hvor længe dette vejr bliver ved, og om sæsonen overhovedet kan komme i gang til tiden, når det hele sparkes i gang 9. marts på korskroen.

Vi ses ude på banerne.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk