Motocross Nyheder

Melgaard er overraskende hurtigt tilbage på cyklen og melder klar

Jacob Melgaard, Hadsund Motor Sport, MX, Motocross, MX Nyheder, Motocross Nyheder, Crossbladet
Artikel foto: Jacob Melgaard

Jacob Melgaard som brækkede begge håndled ved en team træning, er tilbage på cyklen, og vil lukke DAM 2023.

Tilbage i maj måned 2023 skrev vi en artikel om Jacob og at han jagtede to DM titler i 2023, men det blev i den grad sat i bero, da han brækkede begge håndled ved en team træning i Holstebro. Mange spåede at det var denne sæson, og han ikke ville komme tilbage, men Melgaard vil det anderledes, og melder sig mere eller mindre klar til at lukke Dansk Amatør Mesterskab 2023, helt ned. Crossbladet har fået en snak med det unge talent, der har hjemmebane i Hadsund Motor Klub, og hvordan processen er gået, og hvor han står, den dag i dag, her knap 1,5 måned senere.

Har trænet derhjemme

Jacob Melgaard fortæller til crossbladet, at han har holdt kondien ved lige, blandt andet med korte løbeture, med begge arme i gips, men han har også cyklet på en hometrainer, derhjemme.

Gips kom af, og ståltråd blev taget ud

Hele familien havde gået og ventet på dagen i spænding, hvor han skulle til undersøgelse, for det var her han skulle have “dommen” og om det kun var højre arm, der kunne fjerne gipsen på, eller dem begge. Til alt held, så var det groet flot sammen, og de fjernede gipsen på begge arme, og ikke nok med det, så fjernede de også ståltråden “som de bare trak ud” som Jacob sagde det.

Der går nok 4 uger

Da gips og ståltråd var fjernet, fik Jacob at vide, at der formentlig ville gå op til 4 uger, før han kunne komme i gang, stille og roligt. Der gik så omkring 2,5 uge, og så kunne han ikke sidde og glo derhjemme mere, og så gik turen ellers ud på en mark, hvor det skulle testes, hvilket gik overraskende godt. Så skulle maskinen gøres klar til bane træning, og for en uge siden, gik det løs igen.

Trænede med i Hadsund

Jacob Melgaard fik lov til at træne med J.Ø Honda Racing, der havde banen i Hadsund, i den forgangne uge, og torsdag 20. Juli, og fredag 21. juli var han atter tilbage på maskinen. – Jeg kunne godt mærke det, men det gjorde ikke ondt, og efter den første træning, så var det væk igen, fortæller Jacob videre. Det spiller bare, og genoptræningen er i fuld gang, så det er bare fedt.

DAM Tilten skal i hus

Jacob Melgaard kan ikke nå de to DM Titler her i 2023, men han er også bare glad for at være i gang igen, kan man godt mærke, men DAM Titlen skal helst gerne i hus. Jacob fører stadig DAM 2023 i B-MX2, med 14 point ned til Valdemar Rune. Se stillingen her

Rougsø – DAM 6

Jacob Melgaard fortæller afslutningsvis at han lige nu træner, for at blive klar til den andensidste runde af DAM, der skal køres i Rougsø, 19. august 2023, hvilket han glæder sig enormt meget til. Der skal trænes og trænes, så han får kræfterne ordentlig tilbage i armene.

Velkommen tilbage, til Melgaard.


 

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk