Motocross Nyheder

Melgaard kommer desværre ikke til at jagte sin double i 2023

Artikel foto: Jacob Melgaard, med begge arme i gips

Søndag for præcis en uge siden, der gik det helt galt for den unge Jacob Melgaard, og det betyder han ikke kan jagte sin double i 2023 sæsonen, da begge arme er i gips.

OpdateretMelgaard er tilbage på banerne og kan lukke DAM 23 ned

Søndag 11. Juni 2023, fik vi en mail, mens vi sad i København, at Jacob Melgaard var kommet til skade, og hentet af en ambulance, til en team træning i Holstebro. Der stod også at vi gerne måtte skrive en artikel om det, men vi ønskede at indhente samtykke med Jacob´s forældre først, grundet hans alder, og ikke mindst, så skulle Jacob selv give os tilladelse, til at vi skrev denne artikel.

Melgaard jagtede DAM & DM Titel i 2023

19. Maj 2023 skrev crossbladet en artikel med Jacob Melgaard, og om han ville være den første til at vinde DAM og DM i samme sæson, men det bliver desværre ikke her i 2023.

Gik galt til Team Træning

Jacob Melgaard var til Team Træning, søndag 11. Juni 2023, og alt gik som det skulle, indtil han skulle til en sektion, hvor de skulle træne. Jacob kørte hverken hurtigt, eller vildt, men skulle jo over et hop, og her slog maskinen med bagenden, og sendt Jacob Melgaard udover styret. En ren refleks gør at Jacob tager fra med begge arme, og så skete ulykken, der gjorde at han kom med ambulancen, der kom meget hurtigt til stedet, fortæller flere, der var til stede, på dagen.

Uvished de første fire uger

Jacob Melgaard havde brækket begge håndled, og i den venstre er der kommet stål ind, og efter fire uger (i skrivende stund tre uger) så skal han til undersøgelse igen. Der blev talt om, at han i hvert fald fik gipsen af på den højre arm, efter fire uger, men den venstre er lidt svær, i og med der er kommet stål ind, og de skal se om det er helet korrekt. Herefter kommer der en hård genoptræning, men den knægt er mere stædig end, mange andre vi har oplevet, så han har ikke mistet modet.

(Artiklen fortsætter efter billederne)

Artikel foto: Jacob, Lukas og Aksel
Artikel foto: Melgaard med pitboard
Artikel foto: Melgaard med pitboard

Melgaard er der for sine venner

Motocross betyder så meget for Jacob Melgaard, ja det lyser ud af ham, hvor mange nemt kunne gemme sig derhjemme, med to arme i gips, specielt i den alder. Det gør Jacob ikke, han var stort set over det hele til MX Nord Cup 2023, og hjalp hans venner, når de skulle køre deres heat, også selvom det var lidt svært at få proppen af den dumme tusch, når der skulle resultater ud til vennerne.

Der er et helt unikt sammenhold mellem den flok unge kørere i Hadsund, og de vil helt sikkert, alle sammen være der for hinanden, på den ene eller den anden måde, og det er fedt at opleve.

Vi ønsker Jacob Melgaard en god bedring, og vi ved at han vender tilbage, stærkere end nogensinde, opsat på meget mere motocross, sammen med vennerne fra Hadsund Motorklub.


 

Back to top button
Crossbladet.dk