Motocross Nyheder

Resultaterne fra DAM 3, hos Billund Motocross Klub 2024

Artikel foto: Fra Venstre – Amalie Møller Gertsen, Vera Møller Hansen og Clara Hansen

Der var masser af fede kampe på banerne, i de mange klasser, og det giver ikke altid de samme resultater. Her i artiklen kan du finde frem til alle resultaterne fra DAM 3 i Billund 2024.

Lørdag 25. maj 2024 blev det andet løb kørt af Dansk Amatør Mesterskab 2024, også selvom det hed DAM 3, for et af løbene er blevet udskudt til et senere tidspunkt, og da pokalerne er bestilt på forhånd, så bliver man nødt til at følge seriens nummer. Læs mere i artiklen her – Det var en fed dag, med masser af kampe på banen, og så slap vi heldigvis for en masse alvorlige uheld, hvor enkelte lige smagte på det bløde kartoffel sand, men var hurtigt oppe på maskinen igen, og kørte videre.

Skiftende vejr uden regn

Vejret skiftede noget denne lørdag, fra høj sol og meget varmt, til lettere overskyet, og små køligt, for det luftede heldigvis en del, men det holdte tørt hele dagen. Formanden Benny Møller fik ret (kend din bane) for det begyndte ikke at støve, i nærheden af det vi oplevede tilbage i 2023, så banerne havde fået lige præcis den helt rette mængde vand, og det var perfekt.

Se også: Billeder og Video fra DAM 3 i Billund Motocross Klub 2024

Resultaterne DAM 3 – 2024

Der blev kørt Dansk Amatør Mesterskab 3, på begge banerne, og herunder kan du finde frem til resultaterne på både lille bane, og op stor bane, der er delt op på Speedhive.

Resultaterne lille bane:

Se resultaterne fra alle klasser på lille bane her

Resultaterne stor bane:

Se resultaterne fra alle klasser på lille bane her

Det var en flot dag, med en masse hyggelige mennesker.

Tilmeld dig allerede nu DAM 4 – 2024

Den kommende afdeling af Dansk Amatør Mesterskab 2024, er DAM 4, der skal afvikles hos Aars Motocross Klub, og her kan man allerede nu tilmelde sig for 150kr. Tilmeld dig her 

Husk den sidste træning inden DAM 4 er lørdag 8-6-2024.

Vi ses ude på banerne.

crossbladet.dk

Tak fordi du læser med på Crossbladet.dk - Du kan læse mere om, hvem "vi" er, samt finde vores kontakt information på siden OM Crossbladet.dk
Back to top button
Crossbladet.dk